Gravidkudde – för gravida och nyblivna föräldrar


Test av gravidkudde

Livet och sömnen förändras både när vi väntar barn och när babyn kommit. Att försöka sova och amma med fyra små kuddar som flyttar sig och inte håller formen behöver du inte uppleva. En gravidkudde kan vara det bästa köpet du kan göra. Mjuk och formbar är gravidkudden anpassad för många av de situationer som kan uppkomma.

Designade med den gravida och ammande kvinnan i fokus är kuddarna extra långa och formbara. På natten avlastar gravidkudden din ömma rygg och ditt bäcken, din tunga mage och trötta ben. Kudden kan användas i sängen, i soffan eller sittandes vid bordet. När babyn kommit kan gravidkudden formas och fungera som amningskudde och vid flaskmatning, vilket stöttar babyn och avlastar förälderns nacke, arm och rygg.

Att hålla babyn i en bra position vid amning förebygger såriga bröstvårtor och andra amningsrelaterade problem. Kudden kan även stötta en äldre baby som gärna vill öva sig i att sitta. Gravidkudden kan med fördel användas av både mammor och pappor tillsammans med babyn. För far- och morföräldrar ger kudden bra avlastning för trötta armar. När du lärt känna din nya gravidkudde kommer du inte vilja vara utan den. Då går det bra att packa med den på resan.

Artikelsummering

NG Baby GravidkuddeTestvinnareNG Baby Gravidkudde
Bbhugme Gravid- och AmningskuddePremiumBbhugme Gravid- och Amningskudde
Doomoo Amning-Gravidkudde StorPopulärDoomoo Amning-Gravidkudde Stor
Umami Dreamgenii GravidkuddeUnik formUmami Dreamgenii Gravidkudde

Bästa gravidkudden

NG Baby Gravidkudde

Testvinnare: NG Baby Gravidkudde

  • Mycket formbar
  • Avtagbart tyg

NG Babys gravidkudde är en rak kudde av längre modell som är fantastisk att ha i sängen och på soffan. Kudden avlastar effektivt ditt värkande bäcken och rygg, samt dina trötta ben. Innehållet av styrolitkulor gör kudden mycket formbar. Kudden kommer i stilrent ljusgrått, vit eller svart. 140 cm lång och 45 cm bred. Avtagbart tyg som kan tvättas i maskin och den är väldigt prisvärd.


Bbhugme Gravid- och Amningskudde

Premium: Bbhugme Gravid- och Amningskudde

  • Mångsidig
  • Utvecklad av kiropraktor

Bbhugmes gravid- och amningskudde är så mycket mer än en kudde. Genom att vara otroligt mångsidig kommer denna kudde att bli din bästa vän under en lång tid framöver. Du kan själv justera kudden till mjuk eller hård, allt efter dina behov. Kudden går att knyta runt midjan vid amning och har plats för tvillingar. Två BPA-fria silikonringar lindrar babyns tandsprickning. OEKO-TEX certifierat material finns i de ljuvliga färgerna stone, eucalyptus och dusty pink. Fyllning antibakteriella ESP-kulor. Både yttertyg, innerkudden och silikonringarna kan tvättas. 150 cm lång och 20 cm bred. Utvecklad av norska kiropraktorer levererar denna ergonomiska kudde precis det vi vill ha. Dock i dyraste laget.


Doomoo Amning-Gravidkudde Stor

Populär: Doomoo Amning-Gravidkudde Stor

  • Maximal komfort och stöd
  • Rekommenderas vid problem med bäckenbotten

Doomoos amnings- och gravidkudde rekommenderas av amningsbarnmorskor. Med sin ultramjuka fyllning är denna kudde formbar till dina behov och ger maximal komfort och stöd. Formen av en bumerang är extra lämplig för amning och ger stöd av nacke och rygg i ryggläge. Kudden håller formen vid amning och håller babyn på plats, vilket förebygger amningsproblem. Kudden rekommenderas även vid problem med bäckenbotten och sömn hos gravida. Detta är den längsta av kuddarna i testet och räcker från ditt trötta huvud till dina värkande fötter. Innerkudde och överdrag av mjuk Öko-tex jersey kommer i charmiga mönster och flera färger. Avtagbart tyg som kan tvättas. Fyllning utgörs av små antibakteriella ESP-kulor. 180 cm lång och 28 cm bred. Mycket kudde för pengarna.


Umami Dreamgenii Gravidkudde

Unik form: Umami Dreamgenii Gravidkudde

  • Speciellt anpassad för sömn under graviditet
  • Hjälper dig sova på vänster sida

Umami Dreamgeniis gravidkudde är unik i sin design och speciellt anpassad för sömn under graviditet. Kudden hjälper dig att sova på vänster sida, vilket bidrar till maximalt blodflöde mellan mor och barn. Ryggstödet förhindrar att du rullar över på rygg under natten. Rygg, svank, mage och knän avlastas effektivt. Efter förlossningen kan kudden användas som amningsstöd, vilket stöttar upp babyn och avlastar din nacke, axlar och rygg. Fodral i 100 % bomull. Fyllning i 100 % polyester. Kommer i mönstrat ljusgrå eller enfärgad vit. 145 cm lång.


Recent Posts