Om Mig

Om mig

Jag som startat denna blogg heter Elin och är mamma till två underbara småbarn. Jag startade alltombarn.nu för att dela med mig av tips och prylar som jag själv haft nytta av under småbarnsåren och som jag tror även du, som läser, har nytta av. Jag hoppas du ska trivas här hos mig.

Om alltombarn.nu

På alltombarn.nu samlar vi intressanta artiklar för blivande föräldrar eller för er som redan är föräldrar tillsammans med tester av olika produkter som kan göra livet med småbarn både enklare och mer givande.

Tycker du om det jag skriver? Stöd mig gärna så jag kan skriva fler artiklar, tex så enkelt som att bjuda mig på en kopp kaffe hos ko-fi! (ca 30 kr). Det värmer i hjärtat när ni gör det! ❤️

Vill du att alltombarn.nu ska recensera er produkt?

Grundkraven för att vi på alltombarn.nu ska recensera er produkt är att den finns och säljs på den svenska marknaden och att ni kostnadsfritt lånar ut den till alltombarn.nu under en given testperiod. Produkten ska vara avsedd för barn eller för föräldrar, det är också en fördel om ni har bildmaterial för produkten i hög kvalité.

Behöver du komma i kontakt med oss?

Kontaktformulär hittar du här.

Hur vi utser testvinnare

Idag är näthandel en naturlig väg att gå när du ska handla då det är snabbt, enkelt och någonting du kan göra var du än befinner dig. Genom att handla på nätet kan du även snabbt jämföra utbudet av onlineprodukter som finns på marknaden. Detta enorma urval kan göra det svårt för dig som konsument att hitta rätt, speciellt när många produkter är ytterst lika varandra och har lockande produktbeskrivningar som ibland även är för bra för att vara sanna. 

Tanken bakom Alltombarn.nu är att hjälpa dig att hitta rätt bland utbudet av produkter online och därmed kunna guida dig till att göra ett bättre köp. På  Alltombarn.nu delar vi därför med oss av produkttest på varor du kan handla online, där du kan läsa dig in mer på de enskilda produkterna och vad du bör ha i åtanke innan köp.  

Vi uppdaterar även våra produkttest kontinuerligt för att vi alltid ska kunna erbjuda de senaste och mest kvalitativa produkterna som finns på marknaden. Vi bygger även ständigt på utbudet av tester för att du som köpare ska kunna hitta precis det du söker.  

Hur vi utser våra bäst-i-test produkter   

Efter noga efterforskningar och jämförelser av marknadens utbud, väljer vi ut de produkter inom varje kategori som vi tycker är de bästa just nu. Vi fokuserar alltid på att topplistorna ska vara relevanta för samtliga användare med inkluderande funktioner och en prislapp som gör att du som kund kan göra ett mer skräddarsytt och smart val.  

Vi vill poängtera att vi själva inte testar produkterna vi skriver om, istället är testerna uppbyggda på jämförelser av liknande produkter på marknaden, egna utlåtanden, kundrecensioner och topplistor för att du som konsument ska kunna göra ett smart val och även spara pengar på ditt köp. 

Även om alla bäst-i-test sidor har samarbeten med produktsidor, så arbetar vi för att våra recensioner ska vara oberoende och objektiva. Det är därför ingenting som styr våra beskrivningar, utlåtanden eller vad vi ska inkludera i våra test.  

Den bästa produkten enligt oss, har fått titeln på grund av dess funktioner och egenskaper som faktiskt är ett bättre inköp och val i våra ögon. Vi tror på ärlighet, där vi kombinerar fakta med utlåtanden från konsumenter som faktiskt köpt produkten, för att sedan kunna presentera det för våra läsare. 

Genom att läsa om varorna vi presenterar och klicka er vidare från Alltombarn till produktsidorna kan vi fortsätta vårt arbete med att leta fram marknadens bästa produkter. Lycka till! 

Referenser i de fall de saknas i respektive artikel:

Råd och rön
Pricerunner
Prisjakt
Testfakta

Hur tjänar vi pengar?

Vi är oberoende i den meningen att vi inte får direkt betalning att utse en vinnare och är inte sponsrade av ett bolag. Men många av våra produkter vi länkar till är i form av affiliate-samarbeten där vi får en procentuell ersättning om våra tips genererar en försäljning. Det är smart, vilket både du och vi tjänar på. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkt, och du får enklare att välja den bästa produkten för dig!

Ett annat sätt vi kan få siten att gå runt på är att ni stöttar oss vi vår Ko-fi sida, där kan ni köpa en liten gåva till oss, motsvarande en kopp kaffe. Annars får ni gärna länka till våra tester, på så sätt får vi ett större genomslag i bruset!