Om Mig

Om mig

Jag som startat denna blogg heter Elin och är mamma till två underbara småbarn. Jag startade alltombarn.nu för att dela med mig av tips och prylar som jag själv haft nytta av under småbarnsåren och som jag tror även du, som läser, har nytta av. Jag hoppas du ska trivas här hos mig.

Om alltombarn.nu

På alltombarn.nu samlar vi intressanta artiklar för blivande föräldrar eller för er som redan är föräldrar tillsammans med tester av olika produkter som kan göra livet med småbarn både enklare och mer givande.

Tycker du om det jag skriver? Stöd mig gärna så jag kan skriva fler artiklar, tex så enkelt som att bjuda mig på en kopp kaffe hos ko-fi! (ca 30 kr). Det värmer i hjärtat när ni gör det! ❤️

Vill du att alltombarn.nu ska recensera er produkt?

Grundkraven för att vi på alltombarn.nu ska recensera er produkt är att den finns och säljs på den svenska marknaden och att ni kostnadsfritt lånar ut den till alltombarn.nu under en given testperiod. Produkten ska vara avsedd för barn eller för föräldrar, det är också en fördel om ni har bildmaterial för produkten i hög kvalité.

Behöver du komma i kontakt med oss?

Kontaktformulär hittar du här.