Bästa erbjudandena på Black Friday 2022 för barnen!


Black Fridayerbjudanden för barnen
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Black Fridayerbjudanden för barnen 2022 – Amerikanska Black Friday ses allt mer i den svenska handeln. Både online och i fysiska butiker. Men om du inte redan är bekant på vad detta event innebär är det helt enkelt en mycket populär readag som infinner sig första fredagen efter Thanksgiving.

Men varför är då just Black Friday så omåttligt populärt? Jo, det är den sista stora rean innan jul och även den rean som lockar med bäst erbjudanden. Om du redan vet vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära är detta ett ypperligt tillfälle för dig att kunna spara massor av pengar.

I denna artikel fokuserar vi lite extra på vilka erbjudanden du kan hitta när det kommer till barnprylar. Ge dina barn en jul de sent ska glömma och börja att bocka av deras önskelista till fantastiska priser under Black Friday.

Bästa Black friday erbjudandena på leksaker och barnsaker från butikerna

Klicka på respektive logotyp för att få de bästa erbjudandena!

BabyV

Black Fridayerbjudanden för barnen babyV

Babyland

Black Fridayerbjudanden för barnen Babyland

Forskarfabriken.se

Black Fridayerbjudanden för barnen, Forskarfabriken.se

Lekia

Erbjudanden för barnen, Lekia

Polarn O. Pyret

Black Fridayerbjudanden för barnen, Polarn O. Pyret

Stor&Liten

Erbjudanden för barnen, Stor&Liten

Lego set eller individuella tillbehör

Någonting som är väldigt populärt bland barn är Lego. Lego är kreativt och hjälper barn att utveckla sin finmotorik och kreativitet. Oavsett ålder finns det mängder av olika set av Lego eller individuella Legofigurer och tillbehör som du kan köpa till de allra minsta i familjen.

Men Lego är inte bara för barn. Det finns mer avancerade ritningar för lite äldre barn eller till och med vuxna, som fortfarande har barnasinnet kvar och som älskar att bygga efter instruktioner. Varför inte köpa ett set till din Legoälskande vän eller barn där de kan bygga upp Hogwarts slottet, skepp från serien Star Wars eller ett litet mindre set som skapar en brandstation.

När det kommer till tillbehör kan du köpa allting från fordon, extra klossar, kläder eller Lego figurer.

Dockor och dockhus

En annan sak som många barn önskar sig i julklapp är dockor eller tillhörande dockhus. Dessa finns i mängder av olika storlekar som passar barn i olika åldrar, pojkar som flickor.

Forest Dreamland är en mycket populär serie av dockor och tillbehör som kan köpas som set eller där du kan köpa till mindre delar för att uppgradera barnets kollektion. Paw Patrol är en annan serie som barn älskar runt om i världen. Förutom Paw Patrol adventskalender finns det dockor, gosedjur eller andra leksaker som har motiv från denna omåttligt populära barnserie.

Karaktärerna från Frozen är en storfavorit och mycket uppskattade av barn världen över. Sedan Disney lanserade första filmen om karaktärerna Olof, Elsa och Anna har filmen även släppts som en uppföljare. Figurerna från Frozen går idag att köpa i de flesta leksaksbutiker.

Böcker och filmer

Barn spenderar idag allt mer och mer tid framför Ipads eller telefoner och frekvent användande går idag ner långt i åldrarna. Så varför inte ge ditt barn några roliga böcker, pysselböcker eller filmer som den kan underhålla sig själva med i vinter.

Astrid Lindgren kommer alltid vara en bästsäljande författare tack vare sina kreativa böcker, som sedan filmatiserats. Ge dina barn ett äventyr som de sent ska glömma med Bröderna Lejonhjärta eller Mio Min Mio.

För riktigt små barn

Om du handlar för en nyfödd eller till en nybliven mamma, finns det även här mängder av saker som under Black Friday säljs till ett mer förmånligt pris. Att vara förälder är kostsamt så varför inte överraska din väninna med en babysitter, barnvagn eller mysiga dockor och leksaker?

Black Friday är även ett utmärkt tillfälle att införskaffa kläder. Små barn växer så det knakar och det kan bli en ganska kostsam historia. Passa på att köpa skor, jackor eller klänningar så att barnet kan växa utan att det behöver kosta skjortan.

Att ge bort ett paket med härliga bebissaker är en uppskattad present. Och om du har en nära vän som är gravid kan du även passa på att köpa saker till deras babyshower. Men det finns såklart massor av annat. Baserat på vad din vän uppskattar, vad dina barn behöver eller vad dina kusinbarn önskar sig så kan din lista se väldigt olika ut.

Undvik att köpa
Det finns inte mycket du ska undvika att köpa då valet av vad du bör införskaffa under Black Friday ser väldigt olika ut från person till person. Beroende på åldern på barnet du handlar för eller vad de önskar sig, finns det mängder av bra leksaker eller presenter som du kan spara pengar på.  

Fråga barnen vad de önskar sig, lite tidigare detta år och skapa en personlig inköpslista. Lägg sedan till lite saker som de inte önskar sig för att göra dem lite mer förvånade. Men det finns inga dåliga val. Var bara säker på att du köper från en butik med goda rabatter och att du är där i god tid för att de bästa sakerna inte ska ta slut.

Vad du ska tänka på under Black Friday

Det är framförallt två saker du ska tänka på. Detta är att planera dina inköp och säkerställa att du får ett bra erbjudande.

Många butiker lockar med fantastiska erbjudanden som 50% rabatt eller mer. Men detta kan vara missvisande, då vissa butiker höjer sina priser precis innan Black Friday för att sedan reducera dem. Detta gör då att du faktiskt inte sparar så mycket som du kan tyckas tro.

Gör efterforskningar innan Black Friday påbörjas och jämför priser mellan olika butiker och hemsidor för att du ska kunna göra de bästa inköpen.

Sammanfattning Black Fridayerbjudanden för barnen

Black Friday är ett fantastiskt event för svensk handel, då det lockar ut människor runt om i hela landet. Med fantastiska erbjudanden kan du spara mer och det är därför ett perfekt tillfälle för dig att handla julklappar eller födelsedagspresenter till dina barn, dina vänners barn eller småsyskon.

Barnprylar är en riktigt saftig kategori där du hittar allting från dockhus till Lego bilar där mycket reduceras ganska kraftigt under denna rea. Så vad väntar du på? Gör en inköpslista så att du är redo när eventet väl påbörjas! Tack för att du läst och lycka till att hitta de bästa Black Fridayerbjudanden för barnen!

Fler erbjudanden:
Black friday-erbjudanden för hemmet
Black friday-erbjudanden på verktyg

Recent Posts