Bästa sparkskydden till bilen 2021 – skydda bilen från smutsiga fötter! 


Bästa sparkskyddet till bilen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa sparkskydden till bilen 2021 – Barn i bilen kan ofta betyda att bilen snabbt blir smutsig och att bilens klädsel snabbt blir sliten. Smutsiga skor som hamnar på sätet är något man snabbt blir trött på och du som förälder kan heller inte rengöra bilen efter varje åktur. Därför är ett sparkskydd en smart investering till din bil. Ett sparkskydd kommer att skydda inredningen av din bil, och du kan utan stress ha barnen i bilen – även med smutsiga skor efter att ha lekt i leran.

AXKID Swedish Safety Kit Tillbehörspaket TestvinnareAXKID Swedish Safety Kit Tillbehörspaket
AXKID Sparkskydd Premium UppstickareAXKID Sparkskydd Premium
Taf Toys sparkskydd BudgetvaletTaf Toys sparkskydd

Ett sparkskydd är en billig investering för att din bil ska hålla sig fräsch längre. Vi har därför satt samman en topplista med tre sparkskydd. Det kommer göra det enkelt för dig att hitta det bästa sparkskyddet till bilen 2021.

Topp 3 sparkskydd till bilen bäst i test 2021

1. AXKID Swedish Safety Kit Tillbehörspaket – Sparkskydd med tillbehör!

 • Sparkskydd som skyddar bilen
 • Smart design med två fack
 • Kommer med spegel
 • Solskydd tillkommer

Vår självklara vinnare är AXKID Swedish Safety Kit Tillbehörspaket som är ett sparkskydd som också kommer med en baby-on-board skylt och andra smarta tillbehör. Sparkskyddet har en snygg design som passar för alla bilar. Designen är passande för bilstolar både med och utan ISOFIX. Det går även att montera sparkskyddet både i baksätet och framsätet.

Sparkskyddet kommer med två fack för förvaring – så du enkelt kan förvara allt du behöver för ditt barn. I paket tillkommer dessutom en spegel så du alltid kan se till barn där bak och solskydd så du kan skydda barnen mot solen under åkturen.

2. AXKID Sparkskydd Premium – Två förvaringsfack och hållare för surfplatta!

 • Hållare för surfplatta
 • 2 förvaringsfack
 • Både för fram och baksäte
 • Snygg design

Axkid Sparkskydd Premium är ett sparkskydd som går att använda både för fram-och baksäte. Sparkskyddet är vadderat och tjockt och är ett perfekt skydd för sätet mott slitage och smuts. Det går att använda för bilstolar med och utan ISOFIX.

För att du ska enkelt kunna förvara barnets leksaker och tillbehör i bilen kommer sparkskyddet också med två förvaringsfack. Det finns även en hållare för en surfplatta så barnen är underhållna i bilen. Detta sparkskydd är ett mycket prisvärt sparkskydd som dessutom har flera extra tillbehör som gör åkturen så mycket roligare och bekvämare, både för dig och ditt barn!

3. Taf Toys sparkskydd med surfplattehållare, gråmönstrad – Med plats för surfplattan!

 • Enkelt att spänna fast
 • Ett snyggt mönster
 • Plats för surfplattan
 • Enkel att rengöra

Taf Toy sparkskydd med surfplattehållare, gråmönstrad är ett sparkskydd som både har en snygg design och är praktisk. Det gråmönstrade skyddet passar in till de flestas inredning i bilen utan att sticka ut alldeles för mycket.

Du kan enkelt rengöra skyddet genom att torka av den med en våt trasa så att du kan hålla det rent och hållbart mycket längre. Skyddet passar alla olika slags bilmodeller och den är även enkel att sätta plats på sätet. Taf Toy sparkskydd kommer också med ett pack som passar surfplattor. Det gör det mycket enklare för dig att underhålla ditt barn under en längre resa.

Tre vanliga frågor om sparkskydd till bilen:

Varför behöver man ett sparksydd till bilen?

Ett sparkskydd gör det enkelt för dig att skydda bilen, speciellt under våta dagar. Det skyddar sätet mot både repor och smuts. Det gör det dessutom enkelt att torka av tillsammans med en våt trasa. Ett sparksydd till bilen är en smart investering för alla som transporterar barn i bilen.

Vad för sparkskydd borde jag välja?

Det beror på vilken design du vill ha på sparkskyddet till din bil, och om du vill att den ska ha fickor till eller inte. Fördelen med ett sparkskydd som har fickor är att du kan förvara saker enkelt för barnen i bilen. Det bör även vara enkelt att rengöra efter att det har blivit smutsigt av lera eller grus. Du kan även köpa ett sparkskydd där du kan sätta in en surfplatta om du vill kunna underhålla ditt barn under en lång resa.

Hur sätter man fast ett sparkskydd?

Det beror på vilken modell som du väljer. Vissa modeller kommer med spännen som du spänner fast över sätet. Andra hänger du bara över stolen. Självklart kommer sparkskyddet med introduktioner om hur du ska spänna det.

Slutligen

Ett sparkskydd ger ett bra skydd för din bil, och du slipper leriga märken och smutsiga säten som du kan få av dina barn i baksätet. De är lätta att sätta fast och många modeller har även förvaringsfack som ger bra förvaring för leksaker och kan hålla exempelvis surfplattor på plats för ditt barn under bilresan. Investera i ett sparkskydd till bilen och gör bilresan mycket mer ren och underhållande!

Referenser och länkar

https://www.besafe.com/sv/tips-rent-i-bilen/

https://www.biltema.se/bil—mc/bilinterior/barn-i-bilen/sparkskydd/#:~:text=Vad%20%C3%A4r%20sparkskydd%3F,till%20exempel%20frams%C3%A4te%20eller%20baks%C3%A4te

Vi har jämfört sparkskydd avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos
BabyV
PinkOrBlue
Åhlens

Recent Posts