Bästa solparasoll för barnvagnen 2022 – Skydda ditt barns känsliga hud!


Bästa solparasoll för barnvagnen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa solparasoll för barnvagnen 2022 – Ditt barns känsliga hud kommer att påverkas av solen strålar, och även om barnvagnen är utrustad med solskydd så är det inte alltid tillräckligt. Fördelen med ett parasoll för barnvagnen är att du enkelt kan anpassa vinkeln för att ditt barn ska vara i skuggan, oavsett vart solen står på himlen. Så gör ditt barn en tjänst och investera i ett parasoll som är anpassat för din barnvagn och enkel att använda.

Emmaljunga Parasoll TestvinnareEmmaljunga Parasoll
Carlobaby Solparasoll UppstickareCarlobaby Solparasoll
Cybex Parasoll BudgetvaletCybex Parasoll

För att underlätta ditt val har vi letat fram de tre modeller som vi rekommenderar att du kikar på lite extra. På topplistan hittar du solparasoll i lite olika prisskalor, så att du, oavsett budget kan hitta din favorit. Det enda du behöver fundera på är vilken färg du ska välja!

Topp 3 bästa solparasoll för barnvagnen bäst i test 2022

1. Vår vinnare! Emmaljunga Parasoll

 • UV 50+ skydd
 • Diameter: 75 centimeter
 • 8 olika nyanser
 • Uppgraderad modell

Emmaljungas Parasoll är mycket multifunktionellt och ger ett utmärkt skydd från solen med UV skydd 50+. Detta gör att du kan promenera med barnvagnen, oavsett hur stark solen är. Parasollet säkerställer också att ditt barn inte blir för varm, då det ger skugga och därmed balanserar ut kroppstemperaturen.

Denna uppgraderade modell säljs i 8 olika nyanser, för att du ska kunna göra ett skräddarsytt val som passar din barnvagn. Parasollet har en diameter på 75 centimeter och är kompatibel med samtliga av Emmaljungas barnvagnar, men även flera andra modeller. Detta är några anledningar till att vi valde att placera denna modell högst upp på topplistan och är ett val som vi tycker du ska kika lite extra på.

2. Carlobaby Solparasoll – Bästa prisvänliga valet!

 • Diameter: 75 centimeter
 • Kan justeras i flera lägen
 • Anpassa efter solen
 • 6 olika nyanser

Detta prisvänliga solparasoll från varumärket Carlobaby är mycket enkel att justera efter din barnvagn, vilket också säkerställer att du kan promenera oavsett vart solen står. 6 olika nyanser möjliggör också en skräddarsydd vagn, där du kan skydda ditt barn på ett stilrent sätt.

Som många andra val på marknaden har även detta parasoll en diameter på 75 centimeter. Den kan även monteras på flera olika barnvagnar. Här får du verkligen mycket för pengarna!

3. Cybex Parasoll – Passar många barnvagnar!

 • Enkel montering
 • Fästs med ett klick
 • Justerbar
 • Diskret nyans

Från Cybex hittar du detta väldesignade solparasoll som är mycket enkel att fästa på barnvagnen. Parasollet fästs med ett litet klick och kan därefter justeras för att kunna anpassas efter solens styrka och varifrån solljuset kommer ifrån.

Parasollet är högkvalitativt och säljs i en mörk och diskret nyans som ger lite extra skugga under riktigt varma sommardagar. Parasollet är skräddarsytt för att passa de flesta av varumärkets egna barnvagnar, men är även kompatibel med flera andra modeller.

Tre vanliga frågor om solparasoll för barnvagnen:

Varför bör man investera i ett solparasoll för barnvagnen?

Barns hud är ännu mer känslig än vuxnas och ibland så kommer inte solkräm att ge ett tillräckligt skydd. Dessutom kan det kännas obekvämt och varmt för ditt barn att ligga i direkt solljus under promenaderna. Ett parasoll skyddar från solens skadliga strålar, ger skugga och håller ditt barn lugn under promenaderna.

Kan man använda ett solparasoll året om?

Ett solparasoll är visserligen designat för att kunna användas om. Men vem säger inte att det även fungerar som ett utmärkt skydd för vind, regn eller snöfall under vintern. Du väljer vad det ska användas till!

Hur väljer man rätt modell av solparasoll för barnvagnen?

Det är framförallt viktigt att du väljer ett parasoll som är anpassat efter den barnvagn som du har. Beroende på vilket fäste den är försedd med kan du behöva kika på lite olika modeller. Det ska också ha en passande storlek och kunna justeras för att säkerställa att ditt barn är skyddad från solen, oavsett vilken tid på dygnet du är ute på en promenad.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Om man vill kunna gå på härliga och långa promenader med barnvagnen oavsett väder och solsken, så kommer ett bra solparasoll för barnvagnen att vara en mycket god investering. Oavsett om ditt barn vill ha lite skugga under varma och soliga dagar, eller vill komma undan kalla vindar så kommer parasollet att skydda.

Det är dock viktigt att du gör ett val som är anpassat efter din barnvagn så att den är kompatibel och enkel att installera. Därför har vi valt att leta fram marknadens mest pålitliga val, så att du kan ge ditt barn en ökad komfort under promenaderna, oavsett din budget.

Vi jämförde framförallt olika modeller på marknaden för att kunna plocka ut de solparasoll som vi fann mer utmärkande. Men dessutom har vi också läst på mer om solparasoll och hur en bra modell bör vara konstruerad för att fylla sin funktion. Gör ett val som passar dig och välj en färg som går hand i hand med din barnvagn för en komplett upplevelse!

Källor och referenser:

https://ombarnvagnar.com/2014/05/parasoll-nodvandigt-eller-onodigt-barnvagnstillbehor/

https ://www.barnvagnsblogg.com/solskydd-till-barnvagnen/

Vi har jämfört parasoll till barnvagnen avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos

BabyV
Babyland
Bonti

Recent Posts