Bästa julklapparna till 3-åringen 2023! Garanti på leendet som du älskar!


Bästa julklapparna till 3-åringen
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa julklapparna till 3-åringen – Julen börjar närma sig och det är dags att skriva ned önskelistor och be din 3-åring att skriva en liten lista till tomten. När dagen är inne och julen nalkas, kan du se ditt barn öppna en personlig julklapp som ger massor av skratt och leenden för det kommande året.

Teddykompaniet Kanin Grå VinnareTeddykompaniet Kanin Grå
Babblarna Kan-du-göra UppstickareBabblarna Kan-du-göra
PO.P Weather Pro Skaloverall Aktiva valetPO.P Weather Pro Skaloverall

En personlig julklapp är alltid en vinnare, även hos 3-åringar. Så ha i åtanke vad ditt barn gillar att leka med, ditt barns personlighet och vad de önskar sig, för att du helt enkelt ska kunna göra ett bättre köp. Det är alltid en fördel att ge dig ut i julhandeln tidigt för att klapparna ska kunna plockas fram, så snart julgranen är uppe.

När du väljer vilka klappar du ska köpa är det viktigt att du har din budget i åtanke och planerar dina inköp noga innan köp. För att göra det lättare för dig att hitta rätt i djungeln av julklappar, har vi skapat en topplista med våra 3 favoriter som vi tycker du ska kika lite extra på. Vi har varit noga med att inkludera flera olika prisklasser, för att du ska kunna göra ett så balanserat val som möjligt.

Vilken julklapp kommer din 3-åring att uppskatta allra mest?

Topp 3 julklappar till 3 åringen 2023

1. Vår vinnare! Teddykompaniet Kanin Grå!

För din gosiga 3-åring har vi utsett Teddykompaniets mysiga och kramgoa kanin som det allra bästa valet. Med 2023 som har varit ett litet underligt år, är det viktigt för ditt barn att ha någonting gosigt att krama om! Teddykompaniets Kanin har en höjd på 100 centimeter och med sin neutrala färg och design, har den en konstruktion som passar samtliga barn.

Letar du efter en gosig present som din 3-åring verkligen kommer att uppskatta, rekommenderar vi denna fina kanin från Teddykompaniet.

2. Babblarna Kan-du-göra – För barn som vill lära sig!

Om din 3-åring älskar att lära sig nya ljud och ord, kommer spelet Kan-du-göra från Babblarna att vara den perfekta julklappen. Med detta utvecklade spel kan ditt barn lära sig, samtidigt som det är ett roligt och underhållande tidsfördriv som hela familjen kan vara delaktiga i.

Spelet involverar både ord, ljus och rörelser och är därför en pedagogisk leksak som främjar ditt barns språkutveckling. En rolig julklapp som hela familjen kan roa sig med under julhelgen.

3. PO.P Weather Pro Skaloverall – För ditt aktiva barn!

Många av oss har spenderat väldigt mycket tid utomhus detta år. En bra julklapp för ditt barn som älskar att leka ute är därför då en klapp som håller ditt barn varmt. Skaloverallen från PO.P Weather möjliggör långa lekstunder utomhus, utan att ditt barn behöver frysa i det kalla vädret.  

Skaloverallen består av 3 olika lager och är både vind- och vattentålig. Overallen har ett avtagbart foder, vilket gör den väldigt anpassningsbar för vädret och finns att köpa i en mängd olika storlekar.

En perfekt julklapp för att ni ska kunna gå promenader eller leka i snön, utan risk för att ditt barn fryser.

Läs också: Bästa vinteroverallerna

3 vanliga frågor om julklappar för barn:

🎁 Vilka julklappar är mest populära?

Detta är en väldigt individuell fråga. Barns önskelistor skiljer sig väldigt mycket från varandra. Även fast det såklart finns några julklappar som sticker ut från mängden, bör du basera inköpet på ditt barns personlighet och intressen. Många favoritfilmer och dess filmkaraktärer är storsäljare i julhandeln.

🎁 Hur stor budget behöver man ha?

Julen för många, handlar om ge så mycket som möjligt, men detta behöver inte alls vara tanken. Det är viktigt att du har en budget som passar dig och inte jämför din familjs budget, med vad andra personer spenderar. Bra julklappar behöver heller inte kosta mycket pengar, utan kan till exempel vara en mysig liten utflykt till lekparken eller lite extra julgodis.

🎁 Vad är inte säkert att köpa för en 3-åring?

3-åringar är trots allt fortfarande ganska små barn, så det är viktigt att de leksaker du köper är anpassade för ditt barns ålder och inte är för avancerade. Leksakernas innehåll eller delar ska heller inte vara för små, då detta kan leda till olyckor eller att ditt barn sätter dem i halsen.

Hur har vi kommit fram till vår topplista?

Att köpa julklappar till barn är en högst personlig sak. 3-åringars önskelistor kan skilja sig avsevärt mellan varandra och dina inköp bör därför baseras på ditt barns intressen och önskemål. Samtidigt som du självklart även behöver sätta upp en budget och planera dina inköp innan du börjar handla.

Den bästa julklappen kommer därför inte vara den samma för samtliga 3-åringar och detta är anledningen till att vi har valt att inkludera 3 olika val. Efter jämförelser och efterforskningar av marknadens utbud har vi slutligen sammansatt en topplista med de julklappar som vi tycker du ska kika lite extra på.

För att du ska kunna göra ett bra inköp ska ditt val baseras på ditt barns personlighet och intressen. Få ditt barn att le och ge bort en personlig gåva som resulterar i timmar av lek och skratt!

Tack för att du har läst och jag hoppas du hittar bästa julklapparna till 3-åringen!

Bild från Unsplash

Recent Posts