Bästa Ipad-skyddet för barn 2023 – skyddar din Ipad under lek och lärande!


Bästa Ipadskyddet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa Ipad-skyddet för barn 2023 – Idag har många mindre barn tillgång till en Ipad eller surfplatta. Ett utmärkt verktyg som är stimulerande och som även kan fungera som ett pedagogiskt läromedel. Smarta program och appar, gör det idag möjligt att kombinera både lek och lärande.

Deltaco Kids Case TestvinnareDeltaco Kids Case
Apple Barnfodral till Ipad Passar flera modellerApple Barnfodral till Ipad
Apple Ipad-fodral 3D Finns i flera färger!Apple Ipad-fodral 3D
Nord Ipad Cover BudgetvaletNord Ipad Cover

Men för att du ska kunna skydda din Ipad från barnets inte alltid så aktsamma händer, är det viktigt att du skyddar enheten med ett fodral som tål stötar. Vi har letat fram marknadens bästa val för Ipads i flera olika modeller, för att du ska kunna göra ett bra val. Välj en som passar storleken på din Ipad!

Topp 4 Ipad-skydd för barn bäst i test 2023

1. Deltaco Kids Case  – Mycket stöttålig konstruktion!

 • Passar: Ipad 10,2-10,5 tum
 • Material: Silikongummi
 • Vikt: 343 gram
 • Kan stå fristående

Den snygga och väldesignade Kids Case från varumärket Deltaco, är ett utmärkt val för dig som har en Ipad med måtten 10,2 till 10,5 tum.

Den smarta konstruktionen håller enheten stadigt på plats under användandet, där tillverkningsmaterialet i silikongummi skyddar skärmen från stötar och slag. Detta i kombination med modellens generösa pris, var några av de bidragande faktorerna till modellens placering på topplistan.

För att fungera optimalt och vara mer praktisk att använda, kan Kids Case stå på bordet helt fristående. Dess material gör även fodralet tunt och lätt, med en vikt på endast 343 gram. Detta för att ditt barn även ska kunna hålla i paddan, utan att den är för tung.

2. Apple Barnfodral till Ipad– Passar flera olika modeller!

 • Stöttålig
 • Med handtag
 • Kan stå fristående
 • Hållbar och skyddande design

Detta stöttåliga och smarta Barnfodral till Ipad, gör det mycket enkelt för ditt barn att få ett bra grepp om enheten, tack vare fyra stycken olika handtag. Dessutom är konstruktionen utformad för att kunna stå helt fristående på bordet.

Modellen passar flera olika Apple-enheter, så som Air, Air 2 och Pro 9.7″. Ett utmärkt val när du vill göra det enklare att använda din Ipad för lärorika lekar och för att kunna använda pedagogiska appar. Barnfodralet säljs i en fin röd färg och kan användas redan från väldigt tidig ålder.

3. Apple Ipad-fodral 3D – Finns i flera olika färger!

 • Passar: Apple 2017 årsmodell
 • Material: EVA
 • Två handtag
 • Kan stå fristående

Om du letar efter ett väldigt sött fodral som passar din Ipad av 2017-årsmodell, så är detta Ipad-fodral 3D ett utmärkt val. Modellen är tillverkad av EVA och utrustad med två stycken handtag, för att paddan ska vara enklare att använda.

För att den även ska kunna användas för filmer eller videouppspelningar, kan den stå helt fristående på bordet. Perfekt när du är upptagen och behöver underhålla ditt barn med Ipaden. Med mängder av olika färger att välja mellan, gör den Ipaden till ett gulligt inslag i hemmet.

4. Nord Ipad Cover – Skyddar när surfplattan inte används!

 • Fin design
 • Skyddar skärmen från stötar
 • Mått: 21 x 27 centimeter
 • Med vaddering

Om du vill kunna bära med dig Ipaden i väskan för utflykter eller bilresor, behöver Ipaden skyddas av ett heltäckande fodral som den kan förvaras i när den inte används. Nord har designat detta gulliga fodral Ipad Cover, som finns i två olika nyanser.

Fodralets vaddering skyddar skärmen från stötar och fodralet har måtten 21 gånger 27 centimeter, för att kunna användas av flera olika modeller av surfplattor. Ett utmärkt val som är mycket gulligt att titta på!

Tre vanliga frågor om Ipad-skydd för barn:

Vem behöver ett Ipad-skydd för barn?

Om ditt barn använder din Ipad för att kolla på film, spela spel eller använda en applikation, kommer du att behöva skydda den med ett praktiskt fodral som passar din typ av surfplatta. Detta kommer att dels ge ditt barn ett bättre grepp under hanteringen, men skyddar även skärmen om paddan skulle råka tappas i marken.

Vad är karaktäristiskt för Ipad-skydd till barn?

Tillverkare som designar Ipad-skydd för barn, fokuserar främst på att modellen ska ha bra greppmöjligheter, en tålig konstruktion och att den ska vara lätt till vikten. En fördel är såklart också om den är söt eller har dekorerats med fina detaljer som gör Ipaden mer barnvänlig.

Vad ska man tänka på innan köp?

Innan du gör ditt köp är det viktigt att du kikar på vilken typ av enhet du har, för att kunna göra en investering som faktiskt är kompatibel med din Ipad. Kika på hur stor tum skärmen har, för att få en bra idé om vilket typ av skydd du behöver införskaffa.

Fundera också på om surfplattan endast kommer att användas hemma, eller om du även behöver investera i ett helskyddande fodral, som håller skärmen säker när den inte används.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

När vi skapade denna topplista var det framförallt funktion och hur stöttålig modellen var, som vi hade i åtanke. Detta för att den ska skydda din Ipad och kunna användas av små händer. Greppvänlighet var därför ytterligare en faktor som vi hade i åtanke, när vi valde ut vilka olika modeller som vi skulle inkludera på topplistan.

De fyra olika modeller som vi valde ut, har sedan jämförts med andra hemsidors recensioner och utlåtande, så väl som kundrecensioner och beskrivningar från respektive tillverkare. Målet var att topplistan skulle inkludera skydd för flera olika modeller av Ipads, för att du ska kunna hitta det bästa valet för dig.

Skydda din Ipad från stötar och slag, för att din enhet ska kunna hålla längre och fungera optimalt!

Länkar och referenser

Alla ipad-skydd hos Webhallen

Recent Posts