Bästa babynest 2023 – Låt ditt barn drömma sött i ett praktiskt babynest!


Bästa babynest

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa babynest – För dig som nybliven förälder kan du känna oro över hur ditt barn sover. Det kan handla om att du är rädd över att barnet ska få en filt över ansiktet när det sover eller att barnet skulle råka fastna i spjälsängen. Idag finns det en mängd olika hjälpmedel som gör att du kan få slappna av och sova medvetandes om att ditt barn sover tryggt. Ett exempel på ett väldigt hjälpsamt och bra hjälpmedel är ett babynest.

Liewood babynest TestvinnareLiewood babynest
Voksi Premium Babynest Fri från kemikalier!Voksi Premium Babynest
Najell Sleepcarrier Mångfunktionellt val!Najell Sleepcarrier

Ett babynest är en plats där ditt barn kan ligga och sova utan någon risk att barnet ska kunna rulla omkring eller ramla ner ifrån sängen. Det ger även barnet känslan av att bli ordentligt omstoppad. Ett babynest kan användas både i sängen och i vagnen och gör det till en perfekt sovplats till din bebis. Vi listar marknadens bäst val!

Topp 3 babynest bäst i test 2023

1. Vår vinnare! Liewood babynest

 • 100% ekologisk bomull
 • Handtag som gör det enklare att förflytta
 • Träplatta som förhindrar den från att säcka ihop sig
 • Kan tvättas i tvättmaskin på 30 grader.

Liewood babynest är ett utmärkt val för dig som vill köpa ett babynest av hög kvalitet. En riktigt bra egenskap med denna produkt är att det även har handtag vilket gör det enkelt för dig att förflytta barnet när det sover utan att riskera att väcka det. Med detta babynest kommer ditt barn sova hur gott som helst utan att du behöver oroa dig över säkerheten. Det har även en träplatta mellan madrassen och botten som ger ett ordentligt stöd när du ska bära upp babynestet och förhindrar den ifrån att säcka ihop sig.

Den är gjord utav 100% ekologisk bomull och överdraget kan hur smidigt som helst tvättas i tvättmaskin på 30 grader. Maxvikten på detta babynest ligger på 9 kilo.

2. Voksi Premium Babynest – Fri från kemikalier!

 • Inbyggd madrass i fast skum
 • Oeko-Tex Certifierat material
 • Justera storleken med hjälp av fotänden
 • Fri från skadliga ämnen och kemikalier

Voksi Premium Babynest är ett annat enastående val för dig som letar efter en trygg plats som ditt barn kan sova på. För den ultimata ron så är den tillverkad utav Oeko-Tex Certifierat material som är helt och hållet fritt ifrån skadliga ämnen och kemikalier som du självklart vill undvika ditt barn att ha närkontakt med.

Detta babynest är mycket mjukt och har mjuka kanter som minskar risken för att ditt barn ska kunna rulla över i sängen. Den har även en inbyggd madrass i ett riktigt fast skum som är skonsamt mot ditt barns lilla kropp. Nestet kommer i en mycket fin färg och du kan justera storleken på det tack vare fotänden vilket är praktiskt när ditt barn blir lite större.

Nestet är lämplig för åldrarna 0-7 månader. Du kan tvätta överdraget i tvättmaskinen på 40 grader och madrassen och stoppningen på 60 grader.

3. Najell Sleepcarrier Babynest Volume 2 – Mångfunktionellt val!

 • Kan tvättas i tvättmaskin på 40 grader
 • Praktiska handtag
 • Kan omvandlas till andra saker som bärsele m.m.
 • Storlek som anpassar sig efter ditt barns längd

Najell babynest vol. 2 är ett babynest som kan användas till mycket mer än bara en extrabädd. Denna produkt kan du omvandla till en lekmatta, bärsele eller till en mjuklift. Fyra flugor i en smäll eller som man också kan säga, en mycket bra investering! Denna mjuklift passar mycket bra i dem flesta barnvagnar och anpassar sig smidigt och enkelt efter ditt barns längd.

Det finns ett par praktiska handtag som gör att du kan ta med dig barnet överallt vilken tid på dygnet som helst, sovandes eller vaken. På så sätt blir det även en trygg miljö för ditt barn oavsett vart ni än befinner er med tanke på att barnet känner igen omgivningen.

För att använda den som en bärsele så är det så enkelt som att plocka fram selen som är integrerat och sedan är den redo för att användas. Babynestet går att tvättas i tvättmaskin på 40 grader.

3 vanliga frågor om babynest:

Vad är ett babynest?

Ett babynest är en slags specialdesignad bädd för din bebis som kan användas i sängen eller i barnvagnen som extra stöd. Babybädden är mindre och har mjuka kanter som minskar risken för att ditt barn rullar ner eller rullar över på mage i sömnen.

Dess kanter säkerställer att bebisen ligger på ett bra sätt på ryggen och bebisens ansikte är fritt ifrån kuddar och täcken.

När ska man börja använda babynest?

Babynest kan börja användas redan när barnet är nyfött och kan ofta justeras och passar perfekt även när ditt barn blir äldre. För att ditt barn ska kunna ligga helt säkert så rekommenderas det att inte använda några kuddar eller täcken. Ett babynest är absolut inget måste men det är verkligen en fördel att ha i hemmet och definitivt ett köp du inte kommer ångra.

Den mjuka botten som finns i babynestet ser till att ditt barn ligger bekvämt och ger det stöd som kroppen behöver. Ifall du är osäker på vad för babynest du ska köpa så borde du av säkerhetsskäl köpa ett med höga kanter och en med fotända som gör att du enkelt kan justera storleken.

Sover bebisen bra i ett babynest?

Kombinerat med en mjuk och säker uppstoppad kant så skapas en ombonad miljö för din bebis där hen känner sig trygg och säker. Det gör att barnets oro minskar och barnet slappnar av vilket kan vara svårt att göra i en vanlig säng.

Källor:

https: //www.letsbuyit.se/babynest/

https ://www.handlasmart.se/babynest

https ://barntopplistan.se/basta-babynest/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webplatser för att hitta bästa babynest
BabyV
BabyLand
Baby shop
Pricerunner
Prisjakt

Recent Posts