Lek med Kid´s dough – leklera för barn!


Att leka med lera är någonting som barn älskat att göra i generationer. Kid´s dough har tagit vara på detta och skapat en leklera för barn, i både stora och små paket. Låt dina barns fantasi flöda med lek och skapandet av mönster och motiv med hjälp av Kid´s dough! 

Vad är Kid´s dough? 

Kid´s dough är en leklera för barn att skapa en hel del olika figurer med allt ifrån bakelser, glass och dinosaurier. Att låta sitt barn skapa figurer med leklera är inte endast ett roligt och underhållande sätt för ditt barn att leka, det stimulerar även ditt barns fantasi och lekfullhet.   

Har du ett kreativt barn som du vill ska kunna utveckla sin kreativa sida samtidigt som hen blir underhållen i timmar så är Kid´s dough ett perfekt val av leksak. För att göra lekstunden ännu mer stimulerande har Kid´s dough leklera i ett flertal olika färger och former där du kan välja mellan olika paket med tillbehör för barnet att skapa och leka. Kid´s dough har paket allt ifrån muffins, hårstudio, köksset och grävmaskiner för att passa ditt barns intressen.  

Med ett stort antal Kid´s dough paket kan det vara svårt att välja vad som kan passa ditt barn bäst. Därför har vi nedan listat tre absoluta favoriter av Kid´s dough paket för ditt barns utveckling och stimulans. 

1. Kid´s dough leklera Tårta  

Kid´s dough leklera Tårta är en leklera där du får med fem olika färger av lera för att skapa dina egna bakverk hemma! Du får med tillbehör där du kan skära och forma dina kakor, bakverk och tårtor utefter din fantasi och ställa fram dina skapelser på serveringsbrickan som du får med i paketet.

Detta tårtpaket är otroligt underhållande för ditt barn så det inte finns någon gräns för hur många olika bakverk som ditt barn kan skapa, samt olika toppings och glasyrer som hen kan smycka sina tårtor med.

I paketet får du ett flertal dekorationer som kan sättas på toppen av muffins och kakor som bland annat bär och kakor. Kid´s dough leklera Tårta passar barn från tre år och uppåt. 

2. Kid´s dough Bulldozer leklera 

Älskar ditt barn allt som har med grävmaskiner och andra byggprojekt att göra? Då kan Kid´s dough Bulldozer leklera vara ett perfekt alternativ av lera för ditt barn att skapa roliga figurer och motiv med.

I detta paket får du fem färger av lera som ditt barn kan blanda, matcha och skapa sina egna hinder och föremål som den inkluderade grävmaskinen kan skopa upp.  

Förutom fem burkar leklera så innehåller detta kit ett flertal olika tillbehör och verktyg för byggarbetsplatsen så att dit barn kan gräva, skopa upp och arbeta på byggplatsen i timmar. Kitet innehåller en hel del små delar och därför rekommenderas paketet för barn från tre år och uppåt.  

3. Kid´s dough Tandläkare 

Har du ett barn som är intresserad av hur människan fungerar och vill kunna leka och hjälpa patienter och deras orala hälsa så har Kid´s dough skapat ett kit med tandläkarutrustning för ditt barn att skapa och leka med leklera i timmar.

I detta kit får du fem färgglada färger som ditt barn kan blanda och skära i för att få fram passande delar till tandläkarutrustning.  

I paketet ingår en patients mun och samtliga tillbehör för att kunna undersöka och reparera hål i tänderna. Låt ditt barn klura ut vad för tandproblem patienten har för att sedan med hjälp av lekleran skapa fyllning, tandställning eller borsta tänderna för ett par skinande och friska tänder. Detta kit innehåller många små delar och därför är Kid´s dough Tandläkare ej lämplig för barn under tre år.  

Recent Posts