Hitta dina bästa polisleksaker!


Polisleksaker

Någonting många barn har gemensamt är att klä ut sig i olika teman eller karaktärer. Det kan handla om prinssessor, superhjältar eller att klä ut sig till polis. Många barn vill även bli poliser när de blir äldre och de kan leva in sig i rollen med hjälp av polisleksaker.  

Det finns otroligt många olika accessoarer och uniformer att välja bland för de allra små. Här nedan tänkte vi kika lite närmare på polisleksaker! 

1. Klein Toys Polisset 

Klein Toys Polisset är det perfekta kitet för den lilla polisen! Här får du med allt ditt barn skulle kunna önska sig för att leka polis fullt ut. Här får du med 10 olika polisaccessoarer.  

Du får bland annat en stoppskylt som kan användas för att stoppa misstänksamma bovar, en visselpipa och ett par handklovar för att få fast bovarna. Du får också med en namnbricka och ID-kort, polisen måste självklart kunna stärka sin identitet. Ficklampa, penna och block är också någonting som användas flitigt av poliser som du kan använda i detta kit. 

Både ficklampan och stoppskylten är batteridrivna och detta polisset rekommenderas från 3 år och uppåt. 

2. Slowmoose Police Set 

Slowmoose Police set innehåller allt den lilla behöver för att leka polis. I detta set med 16 delar hittar du bland annat ett par handklovar och nycklar till dem. Polisen måste självklart kunna ta fast bovarna. Du får därför även med en kikare, namnbricka, ID-kort och ficklampa. Dessutom en batong och en skyddsväst, så passa dig! En walkie talkie och en granat a är även något som medföljer i kitet.  

Stimulera ditt barns fantasi med dessa polisleksaker. Det är roligt att leka med mamma och pappa eller kompisar. Detta rekommenderas för barn från 3 år och uppåt.  

3. S.W.A.T Police set 

S.W.A.T police set är ett kit som innehåller det mesta för en lyckad polis lekstund. Kitet innehåller en svart hjälm och ett par svarta glasögon. Du får även med en låtsaspistol, en ficklampa och ett par handklovar och flera andra tillbehör. Allt det viktigaste för att göra denna lek så verklig som möjligt.  

Detta kit kommer i en storlek small och rekommenderas att användas för barn som är 3 år och uppåt. Både låtsaspistolen och ficklampan drivs av batterier. Batterier ingår även vid köp.  

Polisklädsel till barnen 

Svensk Polisdräkt 

Med alla polisaccessoarer behövs självklart en polisuniform. Med denna blir looken fullbordad och du har en liten polis runt springandes i hemmet, redo att fånga bovar. Här får du med en mörkblå skjorta och ett par mörkblå byxor.  

Du får även med ett bälte och en matchande polishatt. Kläderna är försedda med märken liknande polisemblemet. På bröstet av skjortan står det polis i samma färg.  Denna dräkt finns i 3 olika storlekar vilka är small, medium och large.  

Polis tillbehörsbälte 

Ännu ett bra alternativ är ett tillbehörsbälte för de lite äldre. Här får du med allt som behövs för att ta fast alla skurkar! Du får med ett polisbälte med fickor och hållare för polistillbehören. Detta bälte kommer i en svart läderimitation.  

Tillbehören som medföljer är en batong, en pistol och självklart ett par handbojor för att ta fast skurkarna. Du får även med en nyckel för att kunna låsa upp handbojorna igen. Denna är perfekt att kombinera ihop med polisdräkten! 

Recent Posts