Herobility – Den enklaste vägen när du ska börja med flaskmatning


Herobility flaskmatning

Att välja rätt i det oändliga utbudet av nappflaskor kan kännas överväldigande, låt Herobility göra valet lätt för dig. Deras nappflaska vann Bäst-i-test 2023.

Förenkla vardagslivet med Herobilitys produkter

Herobilitys mål är att underlätta vardagslivet för dig som småbarnsförälder så att du och ditt barn kan njuta fullt ut av alla fina stunder tillsammans. Herobilitys produkter är utvecklade baserat på verkliga problem som föräldrar upplevt när de använt babyprodukter under småbarnsåren, problem som Herobilitys produkter löser med smarta funktioner och genomtänkt design. Deras breda sortiment består av allt från prisbelönta nappflaskor, pipmuggar, nappar m.m.  

Herobility har även en ECO-kollektion med produkter gjorda av växtbaserade och andra material som har mindre negativ miljöpåverkan.

Varför älskar så många bebisar och föräldrar Herobilitys nappflaska?

Unik dinapp med dubbelt antikolik-system

Dubbla luftventiler förebygger uppbyggnad av vakuum i flaskan och ger ett jämnt flöde. De mjuka kullarna stänger för mungiporna och förhindrar att bebisen sväljer luft och dreglar. Den mjuka bröst-lika formen ger ett naturligt grepp och bidrar till en smidigare övergång från amning till flaska, utan att förvirra bebisen. Nappflaskan har hög acceptans på 97%* och är älskad av de mest kräsna bebisarna.

Enklare att blanda

Det smarta mixernätet och locket gör det lättare att blanda t.ex. ersättning och välling direkt i flaskan och bidrar till en len och klumpfri blandning. Tack vare locket är flaskan läckagesäker.

Smidig rengöring

Den breda öppningen gör nappflaskan enkel att diska och hålla ren. Den minskar även risken för spill vid påfyllning av ersättning- och vällingpulver.

Vilken storlek på nappflaska ska jag välja?

Den storlek på dinapp och flaska som passar just ditt barn beror på olika faktorer; ålder, hur mycket barnet äter åt gången, vilket flöde som passar barnet o.s.v. Herobility erbjuder fem storlekar på dinappar. XS är speciellt framtagen för prematura barn och nyfödda med liten mun. S, M, L och XL är lika stora men har olika flöden, beroende vad som passar ditt barn.

Herobilitys nappflaskor finns i volymerna 140 ml, 240 ml och 340 ml.

ECO-nappflaskorna finns i volymerna 220 ml och 320 ml.

Hur kommer jag i gång med flaskmatning?

Flaskmatning, precis som amning, kan vara svårt att få till. Ibland går det snabbt för bebisen att vänja sig medan det ibland tar längre tid. Oavsett om du vill flaskmata redan på BB eller ger flaska första gången i samband med att du slutar amma kan det vara bra med några tips för att komma igång. Några vanliga saker man kan testa: 

• Smörj in dinappen med några droppar bröstmjölk eller ersättning för att bebis ska förstå att det finns mat i flaskan.

• Kittla bebis på överläppen med dinappen och vänta på att bebisen själv öppnar munnen innan du ger flaskan.

• Vänta tills att bebis är hungrig på riktigt. Bebisar kan gråta av många anledningar, inte bara hunger, det kan bero på trötthet, närhetsbehov, magknip eller annat.

• Testa att gå runt med bebis i famnen och mata medan du vaggar lite lätt.

• Om du ammar, låt någon annan flaskmata när du har lämnat rummet.

• Mata i ett tyst rum som inte är för upplyst. Utsätt bebisen för så få sinnesintryck som möjligt under matningen.

• Mata när bebis är nyvaken, innan den hinner störas av omgivningen.

•  Testa flera gånger om dagen under en längre period. Kontakta din lokala BVC om du behöver rådgivning.

Besök Herobility idag och upplev deras populära sortiment

* enligt kundundersökning 2017.

Recent Posts