Det här är Emmaljunga – Hitta barnvagnar av god kvalitet!


Det här är Emmaljunga

Är du ute efter en barnvagn av god kvalitet av miljövänliga material? Då är Emmaljunga en tillverkare av barnvagnar du bör kika på. Hos Emmaljunga kan du hitta ett stort utbud av barnvagnar med olika funktioner och egenskaper.  

De har även en del andra tillbehör som kan komma till mycket god användning såsom regnskydd, insektsnät och olika skötväskor. Här nedan tänkte vi kika lite närmre på just Emmaljunga och de olika produkter som de erbjuder! 

Vilka är Emmaljunga?  

Att välja en barnvagn är inte lätt och med otroligt många märken och modeller på marknaden finns det en hel del att tänka på. Emmaljunga erbjuder dig ett stort utbud av säkra, men framförallt hållbara barnvagnar. På grund av dess stora miljötänkt och en stigande utveckling sedan starten år 1925 kommer du garanterat hitta en Emmaljunga modell som passar dig och ditt barn! Här nedan listar vi några av Emmaljungas mest populära modeller.  

1. Emmaljunga NXT90 Duovagn Outdoor Trek – Kundfavorit! 

 • Enkel manövrering 
 • Justerbar fempunktssele 
 • Stor sufflett 
 • Liggdel och sittdel 

Emmaljunga NXT90 Duovagn Outdoor Trek är en smidig och hållbar barnvagn som är försedd med en hel del smarta funktioner och egenskaper som kan komma till mycket god användning vid flera tillfällen. Vagnen är försedd med fyra stycken hjul som klarar av att dras över lite tuffare terräng. Tack vare dess slittåliga konstruktion får du även en mycket stabil, jämn och bekväm körning. Barnvagnen är mycket enkel att manövrera och hjulen går även att låsas i önskad position.  

Ditt barn kommer sitta mycket bekvämt under era åkturer. Detta är främst tack vare den justerbara fempunktsselen. Det finns även en frontbygel på vagnen som gör åkturen ännu säkrare. Sittdelen på barnvagnen är vändbar, vilket gör det möjligt för dig att välja vilket håll ditt barn ska sitta åt.  

Barnvagnen har även ett ställbart rygg samt fotstöd. Liggdelen är även superenkel att montera fast, det enda du behöver göra är att lyssna efter klicket. Både liggdelen och sittdelen har en stor sufflett som skyddar ditt barn, både från regn och sol. På suffletten hittar du även en öppningsbar panel som ger ditt barn lite extra ventilation, vilket är perfekt under lite varmare sommardagar. Utöver det så hittar du även ett handtag på suffletten vilket gör delarna väldigt mycket enklare att flytta.  

Under vagnen hittar du även en plats för smidig förvaring och vagnen kan smidigt vikas ihop. Detta ger dig en mycket smidig förvaring och blir även perfekt om ni ska åka iväg på bilresa. 

2. Emmaljunga NXT Twin Tvillingvagn 2022 – För två barn! 

 • Unik design 
 • Punkteringsfria hjul 
 • Smidig att manövrera 
 • Förvaringsutrymme 

Emmaljunga NXT Twin  är en tvillingvagn som är försedd med en hel del smarta funktioner för två barn. Denna vagn kommer underlätta åkturerna med de små och du får även en mycket bekväm upplevelse. Det är främst tack vare styret som är fäst på bakaxeln med hjälp av magnesiumdetaljer.  

Denna barnvagn är försedd med fyra hjul som är punkteringsfria och klarar utmärkt att dras över olika typer av underlag. Du får en mycket bekväm körning och vagnen är mycket enkel att manövrera.  

Liggdelarna är smidiga att montera fast och monteras med ett klick. De är även väldigt enkla att bära eller flytta på vid behov tack vare handtagen på suffletten. Under vagnen hittar du även ett förvaringsutrymme där du kan förvara saker som regnskydd eller blöjor. Barnvagnen är både enkel att förvara men även att ta med sig ut på resan. När du fäller ihop den fälls den platt och tar inte upp allt för mycket utrymme.  

3. Emmaljunga NXT90 FLAT sittvagn 2022 – Praktisk sittvagn! 

 • Stilren och hållbar modell 
 • Justerbar sittdel 
 • Försedd fempunktssele 
 • Smidigt förvaringsutrymme 

Emmaljunga NXT90 FLAT är en sittvagn i en stilren och hållbar modell. Sittdelen är vändbar, vilket gör det möjligt för dig att smidigt kunna justera vilket håll du vill att ditt barn ska sitta åt. Den går även att justera till ett plant liggläge tack vare det ställbara ryggstödet.  

Med denna barnvagn kommer ditt barn sitta bekvämt och säkert. Det är främst tack vare fempunktsselen och frontbygeln som barnvagnen är försedd med. Suffletten är stor och skyddar ditt barn från både regn och sol. Även den är justerbar och är försedd med en öppningsbar panel som erbjuder ditt barn en bättre ventilation.  

Hjulen går att låsa och under vagnen hittar du ett smidigt förvaringsutrymme. Där kan du förvara saker som är extra nödvändiga och lämpliga under eran åktur. Utöver det så väger vagnen 22 kilo och går enkelt att förvara samt ta med i bilen vid behov.  

Passande tillbehör 

Emmaljunga Regnskydd LARGE 2022 

Vid åkturer i barnvagnen är det bra om du alltid har med ditt ett praktiskt regnskydd. Då kan detta Emmaljunga regnskydd vara någonting för dig. Detta är en större modell som kan användas till både liggdelen och sittdelen på alla NXT 90F-vagnarna. På skyddet hittar du en praktisk dragkedja som gör att du inte behöver ta av regnskyddet för att plocka ditt barn ut eller in från vagnen. Det är även försett med en reflex så du syns tydligt ute i mörkret och vid köp får du dessutom med en smart förvaringsväska.  

Emmaljunga UV-och insektsnät  

Någonting som också är väldigt praktiskt att ha med sig på promenader är ett insektsnät. Emmaljunga UV & insektsnät  är ett nät som passar NXT Big Star och NXT30-vagnarna. Detta går utmärkt att använda för både ligg och sittdel och det är enkelt att ta av samt sätta på. En stor fördel med detta insektsnät är att nätet har ett UV-index på 50+ och skyddar ditt barn extra mycket ifrån solen. 

Recent Posts