Bästa walkie talkien för barn 2023 – gör att varje lek känns som ett äventyr!


Bästa Walkie talkien

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa walkie talkien 2023 – Med en rolig walkie talkie kan lekar ute i skogen eller i hemmet kännas ännu mer som ett äventyr och genom dessa två sammanlänkade enheter kan dina barn prata och skratta tillsammans. Dess konstruktion är stöttålig för att kunna tappas i marken flertalet gånger, utan att den går sönder, dessutom är walkie talkie för barn utformade för att vara enkel att manövrera och hantera under lekens gång av mindre händer.  

Fippla Walkie-TalkieTestvinnareFippla Walkie-Talkie
Dickie Toys Walkie TalkieMed inbyggd brusreducering!Dickie Toys Walkie Talkie
Brandman Sam Walkie TalkieFrån 3 år!Brandman Sam Walkie Talkie
Minions Walkie TalkieKul design!Minions Walkie Talkie

Så om du vill överraska dina barn med en walkie talkie är det viktigt att den har en passande räckvidd, samt att den även är anpassad för ditt barns ålder. Vi har utsett den bästa walkie talkie för barn 2023.  

Topp 4 walkie talkies bäst i test 2023  

1. Fippla Walkie-Talkie – Räckvidd på 3 kilometer!  

 • LED-display 
 • Räckvidd: 3 kilometer 
 • 3 olika kanaler 
 • Rekommenderad ålder: 5 år 

Vinnaren på vår topplista är det mycket välkonstruerade paret av walkie talkie från varumärket Fippla. Dessa walkie talkie är designade med en fenomenal räckvidd på 3 kilometer och har även försetts med en LED-display, som gör den enklare att hantera där det är begränsat med ljus. Kanske för kurragömman eller tidiga skogsutflykter på morgonen.  

Fipplas walkie talkie är designad för barn från 5 års ålder och har 3 olika inställbara kanaler. Ett riktigt praktexemplar som även är väldigt prisvänlig!  

2. Dickie Toys Walkie Talkie – Med inbyggd brusreducering!  

 •  Räckvidd: 400 meter 
 •  Inbyggd brusreducering 
 •  Rekommenderad ålder: Från 4 år 
 •  Hållbar design 

Dickie Toys Walkie Talkie är designad för att kunna användas på medelstora avstånd på upp till 400 meter. Detta gör att de kan integreras i de flesta lekar inomhus och utomhus.  

För att ge ett bättre ljud har dessa walkie talkie en inbyggd brusreducering och en mycket hållbar design som gör att den tål att tappas flertalet gånger. Detta gör att de kan användas av barn från fyra års ålder. Med sin snygga design blir det snabbt ditt barns nya favoritleksak som gör lekar utomhus mer spännande. De kan även kommunicera mellan olika rum i hemmet.  

3. Brandman Sam Walkie Talkie – Kan användas från 3 år!  

 • Drivmedel: 4x AAA batterier 
 • Gullig design  
 • Rekommenderad ålder: Från 3 år 
 • Mått: 15 centimeter 

Den gulliga modellen av walkie talkie med Brandman Sam uppskattas särskilt av mindre barn. Den har en konstruktion som är väldigt greppvänlig och har måttet på 15 centimeter. Detta gör att denna modell rekommenderas från tre års ålder.  

Modellen drivs med hjälp av fyra stycken AAA batterier och har en robust konstruktion som gör att den kan tappas i golvet utan att gå sönder. Ett fint inslag som är lika praktiska att använda, som den är gullig att titta på.  

4. Minions Walkie Talkie – Kul design!  

 •  Rekommenderad ålder: 3 år 
 •  Räckvidd: 100 meter 
 •  Fästen för bältet 
 •  Gulligt Minion motiv 

Vilket barn uppskattar inte de små söta figurerna Minions. Denna walkie talkie har en gullig design som verkligen kommer att gå hem hos många. Modellen rekommenderas att användas av barn från tre års ålder och uppåt. Inbyggd sändare har en räckvidd på 100 meter, vilket gör att den passar för mängder av lekar både inomhus och utomhus.  

Utöver detta har denna walkie talkie en konstruktion som gör att den enkelt kan fästas i barnets bälte. Detta gör den en längre hållbarhet då det är mindre risk för att de faller i marken eller tappas bort. Ett prisvänligt val som passar barn i en mindre ålder perfekt.  

Tre vanliga frågor om walkie talkie för barn: 

Från vilken ålder kan en walkie talkie användas? 

En walkie talkie är designad för lite olika åldrar där den rekommenderade åldern alltid står angiven och beror på modellens storlek, konstruktion och hur enkel den är att använda. En walkie talkie är designad för att underlätta kommunicering i diverse olika lekar, vilket gör att en walkie talkie inte är passande för barn under tre års ålder.  

Är en walkie talkie säker att använda av små barn? 

För att leksaken ska vara säker att använda, är det viktigt att du följer angiven rekommenderad ålder och även säkerställer att den används på rätt sätt. Utöver detta har en walkie talkie en väldigt enkel och säker design som gör att den kan användas även av små barn. Ha bara koll på angiven ålder så har du ingenting att oroa dig över.  

Hur lång räckvidd har en walkie talkie för barn? 

Detta beror lite på hur den walkie talkie du kikar på är utformad och hur stark den inbyggda sändaren är. Men de flesta walkie talkies på marknaden har en räckvidd som sträcker sig från 100 meter upp till tre kilometer. Ju längre räckvidd, desto mer kostar modellen vanligtvis, vilket är värt att ha i åtanke.  

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista 

För att kunna utse den bästa walkie talkien och även kunna inkludera värdiga motståndare, påbörjade vi arbetet med att läsa andra artiklar och hur modeller ska vara anpassad för att lämpa sig särskilt bra för barn. Det är till exempel viktigt att de är greppvänliga och är enkla att använda, då framförallt om de planeras att användas av mindre barn.  

När vi valde ut topplistan, var det därför dessa punkter som vi hade särskilt i åtanke och baserade innehållet på. De modeller vi valde ut har även jämförts med marknadens prissättningar och standard av walkie talkie för barn.  

Ge ditt barn någonting som förgyller lekarna inomhus och utomhus lite extra. Med en walkie talkie kan ditt barn kommunicera med sina vänner, även om de befinner sig i olika rum i huset!  

Länkar och referenser

Walkie talkies hos Jollyroom, Stor & Liten

Kjell och company om deras enklare walkie talkie

Recent Posts