Bästa radiostyrda bilen 2023 – full fart framåt med årets mest fartfyllda leksak!


Bästa radiostyrda bilen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa radiostyrda bilen 2023– En radiostyrd bil är inte enbart en favorit hos barnen, men även hos vuxna. Det är något magiskt med att köra en radiostyrd bil och den kan underhålla barnen länge. Det är således en perfekt present att ge bort som kommer att ge mycket glädje och det är något som kan uppskattas av hela familjen.

När det kommer till att köpa en radiostyrd bil finns det en hel del att tänka på. Allt från kvalitet, pris och även hållbarhet, speciellt med barn är det viktigt att välja en radiostyrd bil som är hållbar. Därför har vi valt ut tre radiostyrda bilar som vi anser är de bästa under 2023.

Monster Jam RC Grave Digger 45 cm TestvinnareMonster Jam RC Grave Digger 45 cm
Wall Rally Radiostyrd bil UppstickareWall Rally Radiostyrd bil
Silverlit Exost Storm Kör aldrig fast!Silverlit Exost Storm

Topp 3 radiostyrda bilar bäst i test 2023

1. Vinnaren! Monster Jam RC Grave Digger 45 cm

 • Du kan ladda den via USB
 • Hela 45 cm
 • Autentiska BKT-däck
 • Kan ta dig nästan vart som helst!

Monster Jam RC Grave Digger 45 cm är en cool radiostyrd bil med en snygg design. Ha ditt egna Monster Jam Rally där du kan göra en rad olika tricks. Denna radiostyrda bil har en lång räckvidd och kommer med en frekvens på 2,4 GHz och batteriet kan du ladda via en USB för att göra det enklare för dig.

Du kan komma över nästan alla hinder tillsammans med Monster Jam RC Grave Digger. Varför inte testa på att göra några coola tricks som cyclones, big air eller donuts? Det finns aldrig en tråkig stund när du kör denna radiostyrda bil.  Monster Jam rekommenderas för barn över tre år.

2. Wall Rally Radiostyrd bil – Kommer med två lägen!

 • Köra på alla släta ytor
 • Snabb laddning
 • Kommer i olika färger
 • Har inbyggda LED-lampor

För dig som är ute efter en radiostyrd bil som erbjuder det där lilla extra är Wall Rally Radiostyrd bil ett bra val. Det är en bil som kommer med två lägen – Wall Mode och Floor Mode. Den kan köras på alla släta ytor, vilket betyder att den kan köras både på väggar, tak och även fönster. Att styra den är dessutom enkelt.

Bilen kan också snurra i 360 grader och köras både framåt och bakåt. Den kommer också med ett laddningsbart batteri så du slipper att oroa dig för att köpa nya batterier. Istället är det bara att ladda den när batteriet är slut, vilket enbart tar 30 minuter. Wall Rally har också LED lampor som tänds automatiskt.

3. Silverlit Exost Storm – Kör aldrig fast!

 • Kör obehindrat fram
 • Kan köra 10 km/h
 • 360 grader hjulaxlar
 • Möjligt att göra tricks

Är du ute efter en radiostyrd bil som kan ta sig precis överallt är Silverlit Exost Storm ett självklart val. Du kan använda den både inomhus och utomhus, och den tar sig över alla möjliga hinder. Det går också att göra roliga och underhållande tricks på denna då den har svängande hjulaxlar på 360 grader.

Hastigheten för Silverlit Exost Storm ligger på cirka 10 km/h och den kan hantera alla möjliga underlag. Varför inte testa på att klättra? Det finns otroligt många möjligheter tillsammans med denna radiostyrda bil som är rolig för hela familjen.

Tre vanliga frågor om radiostyrda bilar:

Vem passar en radiostyrd bil bäst för?

Idag finns det olika modeller av radiostyrda bilar som passar barn i olika åldrar, men det är en leksak som allra bäst kan användas för barn över tre år . För ett mindre barn är det bäst att köpa en bil som är mer hållbar, och inte lika snabb. De är då enklare att kontrollera för yngre barn.

Hur tar man bäst hand om en radiostyrd bil?

Innan ditt barn börjar att leka med den radiostyrda bilen är det viktigt att du läser igenom introduktionerna noga. Vissa radiostyrda bilar kan inte användas utomhus eller i vatten, medan det finns radiostyrda bilar som är anpassade efter just detta. Även om den kan vara utomhus är det bäst att alltid förvara den inomhus.

Hur fungerar en radiostyrd bil?

Det finns en radiomottagare monterad och denna tar emot signaler från radiosändaren. Signalerna kommer sedan att gå från mottagaren i bilen till motorn där servostyrningen sitter. För det flesta bilar har fordonet två servon. En som gör det möjligt för bilen att köra fram och tillbaka, och en som gör det möjligt att svänga med.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

En radiostyrd bil är verkligen en perfekt gåva och något som kommer att uppskattas av många barn. När vi skapade vår lista läste vi in oss mycket kring upplevelsen av att köra bilen. Var det enkelt att styra den? Kom den över hinder och är det en bil som är enkelt för barn att använda? Vi valde även tre olika modeller med olika slags körfunktioner för att det ska passa alla barn.

Något annat som var viktigt när vi skapade vår topplista var priset. Idag finns det många radiostyrda bilar i många olika prisklasser, men den dyraste behöver inte alltid vara den bästa. Vi hade höga krav på de tre radiostyrda bilar som till sist hamnade på vår topplista och hoppas kunna hjälpa dig på traven till att välja den bästa radiostyrda bilen för dina behov. För vem älskar inte att leka med en radiostyrd bil?

Länkar och referenser

Alla radiostyrda bilar hos Webhallen, Litenleker.se och Jollyroom

Demovideo för Monster Jam RC Grave Digger

Recent Posts