Bästa haklapp med ärm 2023 – En haklapp med ärm skyddar ditt barns kläder!


Bästa haklapp med ärm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa haklapp med ärm 2023 – När ditt barn kommer till åldern när hen börjar utforska maten själv, är det perfekt med en haklapp. En haklapp hjälper dig att slippa det värsta kladdet, både hemma men även när ni är ute och inte har samma möjlighet att kunna tvätta av.  

Polka dots haklapp med ärm TestvinnarePolka dots haklapp med ärm
Rätt Start haklapp med ärm och djurmotiv UppstickareRätt Start haklapp med ärm och djurmotiv
SootheTIME haklapp BudgetvaletSootheTIME haklapp

Förutom att det underlättar för dig så slipper du även vissa eländiga fläckar som kan vara svåra att ta bort. Det bästa alternativ för dig som har ett barn som gillar att kladda är en haklapp med ärm, och här nedan listar vi våra favoriter! 

Topp 3 haklappar med ärm bäst i test 2023 

1. Vår vinnare! Polka dots haklapp med ärm 

 • 2-pack 
 • Justerbart kardborreband 
 • Prisvärd 
 • Kan tvättas i tvättmaskin: 40 grader 

Polka dots haklapp med ärm är ett 2-pack av haklappar som kommer rädda dig och den minsta i alla lägen. Den ena haklappen kommer i en mycket fin rosa färg och den andra i samma rosa nyans fast med flera söta prickar så du kan byta vid behov. Den finns även tillgänglig att köpa i ljusgrått.  

Dessa två otroligt prisvärda haklappar har både ett justerbart kardborreband bak i ryggen. På så sätt kan du smidigt justera haklappen så den sitter bra och bekvämt för ditt barn. De är gjorda i 50% polyester och 50 % polyuretan. Med denna haklapp med ärm slipper du spill som även kan hamna på både ärmar och resten av överkroppen. 

En stor fördel med dessa haklappar är att de kan tvättas i tvättmaskin på 40 grader. Denna modell har de en längd på 35-36 centimeter och en bredd på 80-82 centimeter.  

2. Rätt Start haklapp med ärm och djurmotiv – Vattenavvisande! 

 • Vattenavvisande 
 • 100% Öko-texcerfierad polyester 
 • Fri från PVC och ftalater 
 • Maskintvätt på 40 grader 

Denna haklapp med ärm   från Rätt Start är ett perfekt alternativ för den som är ute efter en haklapp i leksaksmotiv. Den har en väldigt fin design med olika djur som kommer göra den väldigt rolig att titta på och ditt barn kommer även tycka om att ha på sig den.  

Med Rätt Start slipper du alla matkatastrofer, men den är även ett utmärkt val vid pysselstunden. På samma sätt som du skyddar kläder mot mat vid måltider så skyddar denna haklapp även mot målarfärg och tuschpennor. 

Denna haklapp från Rätt Start är gjord i 100% Öko-texcerfierad polyester och modellen är även vattenavvisande. Den är försedd med ett snöre i nacken så du smidigt kan spänna åt eller justera så ditt barn får den bästa upplevelsen. Utöver det är den även fri från PVC och ftalater.  

Den kan enkelt slängas in i tvättmaskinen och tvättas på 40 grader. Måtten på haklappen är 32×46 centimeter och rekommenderas att användas från 6 månader.  

3. SootheTIME haklapp – Med löstagbara ärmar!  

 • Avtagbara ärmar 
 • Uppsamlingsficka 
 • Kardborrband bak på ryggen 
 • Kan maskintvättas på 40 grader 

Om du är ute efter en haklapp med många fördelar så kan sootheTIME haklapp med löstagbara ärmar vara någonting för dig. Denna haklapp har löstagbara ärmar vilket gör det möjligt för ditt barn att fortsatt kunna använda den även när hen växer ur ärmarna. Den är även försedd med en uppsamlingsficka på 10 centimeter som samlar upp allt spill och skyddar dina möbler eller andra föremål i hemmet.  

De avtagbara ärmarna sitter fast med hjälp av kardborrband, de är mycket smidiga att sätta på igen och ta av. Du fäster haklappen med hjälp av kardborrbanden bak på ryggen.  

Denna går att använda så fort ditt barn börjat utforska matvärlden tills barnet blir cirka 20 månader. Haklappen går utmärkt att tvätta i tvättmaskinen på 40 grader och denna modell kommer i en one-size storlek. Längden på haklappen är 40 centimeter och de avtagbara ärmarna är 80 centimeter långa.  

3 vanliga frågor om haklappar: 

När börjar man använda haklapp? 

Det är upp till dig om du vill att ditt barn ska ha en haklapp eller inte, det är förstås inget måste. Det kan vara bra att börja med haklapp när ditt barn har börjat äta småportioner, vilket vanligtvis brukar vara vid 4 månader. När du helt enkelt märker att det kan bli lite kladdigt vid måltiderna och vill förhindra det. 

När ska man sluta med haklapp? 

Du använder en haklapp åt ditt barn så länge du tycker att det behövs. Det kan variera en del från barn till barn. När en del barn blir äldre brukar de själva tacka nej till haklappen och en del vägra sätta på sig den.  

Det är helt upp till dig men när du märker att ditt barn klarar av att äta utan att spilla allt för mycket går det utmärkt att ta bort den. Andra gillar att låta sitt barn använda haklappen en längre period trots mindre kladd och spill, bara för att vara på den säkra sidan.  

Hur rengör man en haklapp? 

En del haklappar går att diska i diskmaskin och andra går att tvätta i tvättmaskin på vanligtvis 40 grader. Vissa haklappar bör även diskas för hand men för att spara på den konstanta diskningen rekommenderar vi att du köper en som går att tvätta eller diskas i maskin. Innan du tvättar haklappen är det viktigt att du läser produktbeskrivningen på exakt vad som gäller för din modell.  

Källor:  

https:/ /barnfamilj.nu/ haklapp/

https:/ /www.familjemys.se/ basta-haklappen/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa haklapp med ärm

Babyland
BabyV
Stor och liten
Prisjakt
Pricerunner

Recent Posts