Bästa elmotorcykeln för barn 2023 -För fartfyllda äventyr för dina barn!


Bästa elmotorcykeln för barn

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa elmotorcykeln för barn 2023 – BMW, Ducati eller Harley – vilken typ av biker tror du din lilla blir? Hjälp barnen att stimulera ett intresse för fordon, på ett kul och säkert sätt med en elmotorcykel för barn. Det finns många olika modeller att välja mellan på marknaden just nu, och det är ett kul sätt för barnen att testa på något som känns lite vuxet och coolt.

VidaXL BMW 6V Elmotorcykel TestvinnareVidaXL BMW 6V Elmotorcykel
Azeno Night Rider Bästa budgetvalet!Azeno Night Rider
Elmotorcykel Polis BMW Elmotorcykel Polis BMWElmotorcykel Polis BMW

Utbudet av kvalitativa elmotorcyklar för barn är idag stort och växer ständigt, och numera behöver det heller inte vara så dyrt att köpa en. Om man vill, kan man också hitta modeller med rejäl design och funktioner, som då är lite mer av premiumval. Här har vi samlat de bästa elmotorcyklarna i olika prisklasser och modeller för barn 2023!

Topp 3 bästa elmotorcyklarna för barn bäst i test 2023

1. Vår vinnare! VidaXL BMW 6V Elmotorcykel

 • 6V
 • Cool design från coolt märke
 • 30 kg
 • Kör upp till 4km i timmen
 • Inbyggd musikspelare

Motorcykel BMW 6V från VidaXL kombinerar sportig stil med småbarnsvänliga funktioner, den kommer få ditt barn att känna sig riktigt tuff. Motorcykeln är utrustad med tut-ljud och andra verklighetstrogna detaljer. Bilen kommer även med två växlar, en för framåtkörning och en för bakåtkörning, detta kontrolleras med en fotpedal.

Tack vare att musikspelaren är kopplad med nyckeln kan ditt barn njuta av musik direkt när motorcykeln startar. Den kommer hjälpa ditt barn att utveckla olika färdigheter som rumsperspektiv och koordination och detta görs medan de har riktigt roligt! Monteringen av elmotorcykeln är riktigt enkel och denna passar barn som är äldre än 36 månader.

2. Azeno Night Rider – Bästa budgetvalet!

 • Inbyggda högtalare
 • Cool design med attityd
 • Förvaring baktill
 • Prisvärd
 • Med realistiska motorcykelljud

Denna tuffa svarta elmotorcykel med röda detaljer heter Night Rider och gör gatorna osäkra! Barnet kör den enkelt framåt genom att trycka på gaspedalen med foten. Stannar gör den av sig själv när man släpper på pedalen.

Motorcykeln har massvis med coola låtar som spelas ur de inbyggda högtalarna och den har även fungerande ljus och realistiska motorcykelljud. Dessutom kan den köras både bakåt och framåt och har hjul gjorda av plast med en gummiremsa i mitten för minskat buller.

Denna modell är ett väldigt bra budgetval då motorcykeln har allt den behöver för att vara en kul leksak och upplevelse för barnen, men den är även relativt billig ifall ni vill köpa flera motorcyklar till flera barn.

3. Elmotorcykel Polis BMW R1200 RT Jamara 12V – Grymma funktioner!

 • Cool design med många funktioner
 • Designad under licens till BMW
 • Automatisk broms
 • Har polissirener
 • Från 3 år

Vårt tredje val på listan är elmotorcykeln Polis BMW R1200 RT från märket Jamara. Den drivs med ett starkt batteri 12 volt och har massa roliga funktioner.  Med stödhjulen kan även mindre barn köra, som inte övat upp balansen än. Stödhjulen kan enkelt tas av då det är dags att köra utan. Här kan barnen leka polis och ta fast tjuvar med sin motorcykel.

Blinkande lampor, tuffa ljudfunktioner, som exempelvis sirener och verklighetstrogna motorcykelljud är inkluderade. Det finns också musikfunktioner med musik med polisteman, LED-belysning och mycket mer. Motorcykeln har även 3 hastigheter: låg, mellan och snabb, samt en backväxel, så man kan köra den bakåt. Motorcykeln bromsar även automatiskt, genom att man släpper på gasen. Det finns dessutom en låtsas-GPS-Display med karta och olika typer av mätare.

Med denna modell kan du köra oavbrutet i upp till 1,5 timme på en laddning, och en fulladdning tar ungefär 10 timmar.  Du kan alltså ladda motorcykeln på natten så att barnen kan leka på dagen.

Är elmotorcyklar verkligen säkra för barn?

Vi förstår att det kan kännas lite läskigt att släppa iväg barnen på en leksak som trots allt är designad efter ett djärvt fordon. Man ska självklart utöva vanlig försiktighet med elmotorcyklarna, inte låta barnen köra nära eller på vägarna och se till att andra säkerhetsåtgärder tas.

Däremot är de inte mindre säkra än andra liknande leksaker, såsom leksaksbilar. Elmotorcyklarna är designade med en hastighetsgräns, oftast under 5 kilometer i timmen och har automatisk broms. Med vanlig försiktighet är det en säker leksak att använda.

Har elmotorcyklar stödhjul?

De flesta modeller har tre hjul. Med just tre hjul kan barnen hålla motorcykeln stabil när de leker. Det är enkelt att se på produktbilden om motorcykeln har tre hjul eller inte. De som endast har två hjul är oftast inte elektriskt drivna och är mer som springcyklar.

Hur tänkte vi när vi satte ihop denna lista?

Vid valet av elmotorcyklar för barn ville vi hitta alternativ som passar alla familjer. Vi tittade därför på olika modeller och valde ut de med mest funktioner och egenskaper som vi tror gör lekupplevelsen roligare för barnen, samtidigt som vi hade både kvalitet och pris i åtanke.

Resultatet blev tre fantastiska elmotorcyklar i olika prisklasser, som inte snålar på varken utrustning eller design. Vi hoppas ni har hittat något ni gillar!

Slutligen

Elmotorcyklar kan vara ett kul sätt för barnen att hitta nya intressen och få prova på något lite mer vuxet. Tänk hur kul att få köra runt på altanen eller bakgården, tuta på syskonen och spela musik från motorcykeln. Blir detta ditt barns nästa favoritleksak?

Källor och referenser:

https: //hemfakta.se/elmotorcykel/

Vi har jämfört elmotorcyklar för barn avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos

Jollyroom
Leksakscity

Recent Posts