Bästa blinkande skorna 2023 – Få ditt barn att vilja röra på sig mer med ett par blinkande skor!


Bästa blinkande skorna

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa blinkande skorna 2023 – Med ett par blinkande skor, kommer ditt barn snabbt bli mittpunkten på dagis eller i lekparken. Skorna är designade för att motivera barnen lite extra till ett aktivt liv och gör promenaderna lite mer underhållande.

För att skorna dock ska användas är det såklart viktigt att de har en bra passform, samt att de är enkla att ta av och på. Alla föräldrar är medvetna om att påklädningen inte alltid går som på räls, så med ett par praktiska skor och snörning, kommer processen att bli betydligt enklare.

Leaf Skalka TestvinnareLeaf Skalka
ZigZag Dontua KardborrebandZigZag Dontua
Batman Blinkande Sneakers Batman!Batman Blinkande Sneakers
Leaf Samset Flera olika färgkombinationer!Leaf Samset

Vi listar de bästa blinkande skorna 2023, så att du kan göra ett bra val. Välj den design som faller dig i smaken och kika lite extra på den vinnande modellen Skalka från Leaf.

Topp 4 blinkande skor för barn bäst i test 2023

1. Vår vinnare! Leaf Skalka

 • 4 olika storlekar
 • Fin lila färg
 • Skön passform
 • Stängs med kardborreband

Dessa blinkande skor Skalka från varumärket Leaf, drivs av inbyggda litiumbatterier som är mycket kraftfulla. Detta gör då att skornas blinkande effekt ger nytt liv i promenader eller aktiviteter utomhus och motiverar ditt barn till att röra på sig mer.

Skorna går att inhandla i fyra olika storlekar som sträcker sig från 23-26. Den snygga lila designen gör dem även till ett mycket passande val till dagis eller andra nöjen. För att skorna ska sitta som en smäck stängs de med hjälp av två robusta kardborreband. Detta ger en skön passform och gör påklädningen betydligt enklare. Skalka är en vinnande modell enligt våra jämförelser av marknadens utbud!

2. ZigZag Dontua – Med snörning och kardborreband!

 • Justerbar passform
 • Enkla att ta på och av
 • Cool design
 • Stötdämpande sula

Med dessa coola sneakers Dontua från ZigZag, kommer ditt barn verkligen att se fram emot promenader och lek utomhus. Denna modell har en mer sportig design, men gör tack vare sin blinkande effekt aktiviteterna lite roligare.

Dontua är konstruerad för att vara lika praktiska, som de är underhållande. En justerbar passform, gör skorna enkla att ta av och på, samtidigt som skornas stötdämpande sula ger ditt barn en god komfort. Ett par blinkande sneakers som vi verkligen rekommenderar att du kikar närmare på!

3. Batman Blinkande Sneakers – Skön passform!

 • Batman design
 • Töjbara skosnören
 • 9 olika storlekar
 • Material: PU och mesh

Batman är ett par blinkande sneakers, som är ett perfekt inköp för barn som gillar Batman, eller vill ha ett par skor med en cool design. Denna modell säljs i 9 olika storlekar, för att du ska kunna göra ett skräddarsytt val. Dessutom har skorna en mycket bra passform, tack vare de justerbara kardborrebanden.

Dessa snygga skor är tillverkade av tåliga material, vilket gör dem bekväma, slitstarka och lätta att bära. Ett toppenval tycker vi!

4. Leaf Samset – Flera olika färgkombinationer!

 • Gummisula för bra grepp
 • Sportig modell
 • 3 olika färgkombinationer
 • Bra passform

Leafs modell Samset har en mycket fin design, där du vid köp kan välja mellan tre olika färgkombinationer. Detta gör att du kan göra en mer skräddarsydd investering, som ditt barn verkligen kommer att uppskatta. Dessutom har dessa blinkande skor en mer sportig design, som gör dem till ett passande val för dagens alla utflykter och aktiviteter.

Samset har en mycket bra passform, som enkelt kan justeras efter ditt barns fötter. Leaf har även konstruerat dessa skor med en gummisula, för att skorna ska ge ditt barn ett bra grepp på samtliga underlag.

Tre vanliga frågor om blinkande skor för barn:

Vilken storlek ska man välja?

För att skorna ska vara sköna att använda, är det viktigt att du väljer rätt storlek. Mät ditt barns fötter, för att få en exakt storlek som sitter perfekt. Men det är också viktigt att skorna har ett något större utrymme i tårna, för att de inte ska behöva bytas ut direkt. Barns fötter växer snabbt, så det är alltid bra att ha någon centimeters extra spelrum vid tårna.

För vilka aktiviteter kan man använda blinkande skor?

Ett par blinkande skor kan användas för både inom- och utomhusaktiviteter. Säkerställ dock att den modell du köper har en bra passform och att de är slitstarka, för att klara av lite tuffare väderförhållanden och underlag.

Hur länge blinkar skorna?

Skornas blinkande effekt startas automatiskt när ditt barn går. De små inbyggda lamporna, drivs med hjälp av ett mindre batteri som i de flesta fallen tyvärr inte går att byta ut. Men batteriet är kraftfullt och håller under större användning, då ditt barns fötter växer snabbt kommer skorna så småningom trots allt behöva ersättas.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

För att kunna skapa denna topplista har vi framförallt läst andra inlägg och artiklar om barnskor, vad man ska tänka på vid köp av barnskor och vilka egenskaper ett par bekväma skor behöver ha för att ditt barn ska kunna leka i timtal utan skavsår eller tår som är i kläm. Detta var därför det första som vi hade i åtanke när vi valde ut vilka modeller vi skulle inkludera på topplistan.

Den blinkande effekten är mer som en bonus och ger ditt barn motivation för att komma ut och röra på sig mer. För att den blinkande effekten ska fungera längre, är det viktigt att inkluderat batteri är kraftfullt.

Välj en design och passform som ditt barn kommer uppskatta. Ditt barn kommer att finna den blinkande effekten underhållande när ni promenerar och längtar efter att komma ut!

Länkar och referenser

Sneakers hos Jollyroom

Recent Posts