Bästa barnvagnsmobil 2023 – stimulera ditt barns utveckling!


Bästa barnvagnsmobil

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa barnvagnsmobil 2023 – Att vara småbarnsförälder kan vara överväldigande ibland, inte minst om du har din bebis med dig i barnvagnen som har lätt till gråt när du är ute på ärenden. Då kan det vara skönt att barnet har någonting att fokusera på – till exempel en barnvagnsmobil.

Playgro Amazing Garden Twirly Whirly TestvinnarePlaygro Amazing Garden Twirly Whirly
Taf Toys Mini Moon båge UppstickareTaf Toys Mini Moon båge
Tiny Love Meadow Days båge BudgetvaletTiny Love Meadow Days båge

Med en barnvagnsleksak behöver inte lekandet ta slut där hemma. En barnvagnsmobil stimulerar barnet och fäster uppmärksamheten på mobilen så du i lugn och ro kan slutföra dina ärenden. Vi har listat de bästa barnvagnsmobilerna på marknaden!

Topp 3 barnvagnsmobiler bäst i test 2023

1. Vår vinnare! Playgro Amazing Garden Twirly Whirly

  • Aktiverar alla sinnen
  • Fjäderdesign
  • Mångsidig

Här har du en färgglad barnvagnsmobil som lätt sätts fast på vagnens styre. Amazing Garden Twirly Whirly har allt du kan tänka dig och kan aktivera ditt barns alla sinnen under promenaden såsom synen, hörseln, känseln och den fina motoriken.

Med en enkel fjäderdesign lindar man den runt en passande greppbåge och vill man fortsätta leka hemma kan man även fästa den på sängen. Twirly Whirly kommer även med en bitring med struktur för att lugna ömmande tandkött och för hörseln finns det både skramlande och gnisslande ljud i de olika nyckelpigorna.

Ljudet som kommer från blommorna på sidorna ska påminna om rasslande löv. Den är 33 centimeter lång och kan tryckas ihop eller dras ut beroende på hur stor eller liten man behöver.

2. Taf Toys Mini Moon båge – Lätt montering!

  • Premiumval
  • God för sinnen och motorik
  • Handtvätt rekommenderad

Man kan inte sätta ett pris på ett barns glädje och det är det man får ha i åtanke när man väljer Taf Toys Mini Moon båge. En mjuk och smidig mobil med stora klämmor till fästen för en enkel installation. Lika enkel är den att fälla ihop och använda någon annanstans än just barnvagnen. Varför inte ta med den i bilen eller sätta fast den på en babysitter eller en stolsits?

Dockorna är mjuka och kommer från Taf Toys “Mini Moon”- kollektion och består av Stjärna, Glada Molnet, Mini Måne och alla figurerna har fascinerande skramlande ljud. Kollektionen är inspirerad av himlen för att uppmuntra bebisen att utforska världen.

Att leka med dockorna hjälper barnet att utveckla sina sinnen och motorik, dessutom är det ganska underhållande att leka med dem. Den rengörs bäst med en handtvätt, men klarar även en kall tvätt i tvättmaskin.

3. Tiny Love Meadow Days båge – Mest för pengarna!

  • Justerbar för två utvecklingsstadier
  • Prisvärd
  • Mycket för barnet att leka med

Meadow Days båge är aktivitetsleksak utformad för två utvecklingsstadier. De första halvåret kan barnet se och röra vid leksakerna, vilket hjälper till att utveckla bland annat känseln samt synen och efter det första halvåret kan ditt barn dra och hålla i leksakerna.

Detta i sin tur gör att barnet ytterligare kan utforska bågen och utveckla fler sinnen. De leende karaktärerna, ljuden, skramlet och de olika texturerna stimulerar barnets känsel, syn och ljud.  Bågen är flexibel och kan böjas framåt, bakåt, upp och ner för att kunna anpassas till just ditt barn och dess förutsättningar och fäst med inbyggda klämmor.

Meadow Days är bågen som har allt från den simpla bitringen och spegeln till en baby-aktiverad propeller (dra i snöret och propellern snurrar).

Vanliga frågor om barnvagnsmobiler/aktivitetsleksaker:

Varför välja en barnvagnsmobil eller en aktivitetsleksak?

En del tror nog att ett barnvagnshänge eller en aktivitetsleksak endast är till för dekoration på barnvagnen. Oftast är dem dock specifikt utformade för att bidra till utveckling av ett eller flera områden hos ditt barn.

Det kan vara allt från synen till hörseln och det är inte ovanligt att det ingår flera olika fästen för att man ska kunna ta med sig lärandet och lekandet samt en bitring för att glömma det onda i tandköttet. En annan anledning till att förse barnvagnen med en mobil eller leksak är att ditt barn kommer bli underhållen medan du springer alla dina vardagsärenden i lugn och ro.

Är det säkert att ha leksaker i barnvagnen?

Enligt Konsumentverket får endast leksaker med en CE-märkning finnas på marknaden. Dessutom ska de vara försedda med lämpliga varningsmärken och följa EU:s säkerhetsstandard. Det är även viktigt att du som konsument läser tillhörande manual och använder produkten på rätt sätt för att öka säkerheten för ditt barn ytterligare.

Är du orolig för olyckor kan det vara bra att köpa produkter som är avsedda för att inte vara inom räckhåll för ditt barn, exempelvis ett barnvagnshänge. Det viktigaste är att välja leksaker som är lämpliga för ditt barn och se till att alla delar sitter fast som dem ska.

Behöver jag verkligen en barnvagnsmobil?

Det finns många fördelar med en barnvagnsmobil. En nyfödd har inte ett fullt utvecklat synfält och kan inte se så långt som vuxna ännu. Med en barnvagnsmobil som sitter på barnvagnen kan barnet få något att fokusera på samtidigt som att hen får chansen att utveckla sina sinnen och ändå bli underhållen under tiden som barnet färdas i barnvagnen.

Källor:

https//xn--barndrmmar-jcb.se/ basta-barnvagnsmobilen/

https//www.letsbuyit.se/ barnvagnshange/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa barnvagnsmobil

Jollyroom
BabyV
Prisjakt
Pricerunner

Recent Posts