Bästa badbyxan för babysim 2023 – Ta med din bebis på en simtur!


Bästa badbyxan för babysim

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa badbyxan för babysim 2023 – Att anmäla sitt barn till babysim är något många nyblivna föräldrar väljer att göra. Babysim är ett perfekt alternativ som stimulerar ditt barns kropp och sinne. Det finns många fördelar med babysim bland annat så kan en vattenbaserad aktivitet stärka den känslomässiga relationen mellan ett barn och deras förälder. En annan fördel är att barn blir trygga i vattnet ifrån tidig ålder och blir vana vilket underlättar i framtiden ifall de skulle råka ramla i eller liknande.

Badblöja Submarine TestvinnareBadblöja Submarine
Swimpy Badblöja Babblarna Med hög solskyddsfaktor!Swimpy Badblöja Babblarna
Pampers splasher swimpants Smart engångsalternativ!Pampers splasher swimpants

En badbyxa eller badblöja är exakt vad det låter som, en helt vanligt badbyxa med en inbyggd blöja. Det finns många olika varianter när det kommer till badbyxor för spädbarn och det kan va svårt att veta vad som passar dig och din livsstil. Det finns allt ifrån badbyxor med en inbyggd blöja till engångs badblöjor. Vi hjälper dig hitta rätt!

Topp tre badbyxor för babysim bäst i test 2023

1. Vår vinnare! Badblöja Submarine

 • Tillverkad i 100% polyester
 • Individuell anpassning
 • Inbyggd blöja
 • Återanvändbar

Badblöja är en badblöja med dragsko vid både låren och midjan, vilket gör att blöjan hålls tät och minskar risken för läckage. Den kommer i flera storlekar och är väldigt prisvärd och det fungerar att använda badblöjan i både pool eller hav. Men då blöjan är gjord av ett vattentätt material som hindrar från att läcka så ska den inte användas till något annat då det finns en kvävningsrisk.

Att köpa en badblöja är ett exemplariskt alternativ för dig som går på babysim med ditt barn eller som håller på med andra fritidsaktiviteter där det förekommer mycket vatten och bad. Badbyxan är återanvändbar, vilket gör det superenkelt för dig att tvätta den och det är även väldigt ekonomiskt.

Med tanke på att dom är väldigt små så är de väldigt lätta att ta med sig till exempel om man ska utomlands eller till badhuset. Detta är vår absoluta favorit av badbyxa för babysim, testa du med!

2. Swimpy Badblöja Babblarna – Med hög solskyddsfaktor!

 • Snabbtorkande
 • UV-solskyddsfaktor
 • Återanvändbara
 • Bra passform

Swimpy Badblöja Babblarna är en praktisk badblöja som är snabbtorkande och återanvändbara. De kommer i storlekar ifrån 3-6 månader till 18-24 månader och har en UV-solskyddsfaktor på 50 . Just en solskyddsfaktor på badblöjan är fördelaktigt ifall du befinner dig på varmare breddgrader och vill kunna vara säker på att ditt barn är skyddat mot starka solstrålar.

Swimpys badblöjor kommer i många olika motiv, färger och mönster. Det funkar super bra att tvätta dom i tvättmaskinen på 40 grader. De är tillverkade i ett lätt och snabbtorkande material med justerbara band i magen och midjan, vilket gör det mycket bekvämt för din bebis. Det ger ditt barn mycket rörelsefrihet och dom sitter tätt vilket förebygger läckage.

3. Pampers splasher swimpants, engångs badblöja – Smart engångsalternativ!

 • Bra passform
 • Passar till all vattenaktivitet
 • Storlek 3-4 (6-11kg)
 • 12-pack

Pampers splasher swimpants är ett gott alternativ till badbyxor till babysim. Dessa engångsbadblöjor sväller inte upp när dom kommer i kontakt med vatten. De sitter som ett par badbyxor och de har även en väldigt bra och bekväm passform både blöta som torra.

Badblöjan fungerar att använda i poolen, havet eller sjön dessutom så har blöjan en stretchig resår runt magen som skapar en väldigt bra passform. De är väldigt enkla att ta av även när dom är blöta.

Ett paket engångs badblöjor är ett väldigt snällt val emot plånboken för dig som inte badar ofta med ditt barn. Även du som äger en badbyxa med inbyggd blöja kan dra nytta av dessa engångsartiklar, om ditt barn skulle bajsa i badbyxan så är det jätte smart att ha med ett extra par engångsbadblöjor som du enkelt då kan byta på plats.

En nackdel med engångsbadblöjor som Pampers splasher swimpants är att de inte är godkända på alla badhus eftersom dom inte håller lika tätt som en badbyxa.

Tre vanliga frågor om badbyxor för babysim:

Vad är en badblöja?

Badblöja är en blöja eller badbyxa som är speciellt framtagen för att små barn ska kunna bära dom i vatten och deras främsta funktion är att se till så att inte någon form av läckage uppstår. En badblöja sväller inte upp eller blir tung i vattnet vilket en helt vanlig blöja gör. En badblöja används av barn som inte är helt pottränade med andra ord barn som fortfarande bajsar i blöjor.

Vilken storlek ska jag välja?

Både badbyxor och badblöjor är vanligtvis storleksmärkta efter vikt. Det rekommenderas att du mäter ditt barn och jämför med storlekstabellen för att kunna hitta rätt storlek. Alla barn är byggda på olika sätt och två barn med samma vikt kan ändå ha olika storlek när det kommer till badbyxor och badblöjor, därför är inte viktangivelserna alltid helt tillförlitliga.

Läcker en badblöja?

En badblöjas funktion är att hålla kvar all avföring i blöjan, ingen badblöja kommer att hålla tätt för kiss. Det kanske du kan tycka låter lite äckligt men är verkligen inget problem då urin är sterilt när det lämnar kroppen. Dessutom så hjälper klorinet i poolen till att rena vattnet.

Källor:

https: //barnkojan.se/basta-badblojan/

https ://www.letsbuyit.se/badbloja/

https://xn--barnhrnan-47a.se/badbloja/

Vi har jämfört badblöjor avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos

Babyland
Kids dreamstore
Pricerunner
Prisjakt
Med flera

Recent Posts