Bästa adventskalendern 2023 – bästa julkalendern för barnen!


Bästa adventskalendern

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Bästa adventskalendern 2023 – Julen kommer smygandes allt närmare och närmare, vilket innebär att julpyntet ska fram och framförallt att en adventskalender ska inhandlas. Med en personlig adventskalender kan du vänta in julen tillsammans med dina barn. Med en liten julklapp som de får öppna varje dag, känns julen inte lika långt borta.  

Summering av testet av adventskalendrar

Paw Patrol AdventskalenderVinnarePaw Patrol Adventskalender
Lindt Lindor SnowmanGottisvaletLindt Lindor Snowman
Harry Potter Lego AdventskalenderLegovaletHarry Potter Lego Adventskalender

Vilken adventskalender som du bör investera i, beror helt och hållet på din budget, personliga preferenser och barnet den ska köpas för. Populariteten för adventskalendrar växer ständigt och det finns idag ett enormt utbud av kalendrar, med nya varumärken som adderas varje år.

För att hjälpa dig på traven har vi skapat en topplista där vi listar våra tre favoriter för i år. Vi har valt adventskalendrar från lite olika kategorier, där du kan hitta minst en som faller dig i smaken. Räkna ner till julen med en anpassad adventskalender!

Topp 3 bästa julkalender bäst i test

1. Vår vinnare! Paw Patrol Adventskalender

Vi har utsett Paw Patrol adventskalender som det vinnande valet, tack vare dess spännande figurer och tillbehör. Med denna kalender kan du samla på karaktärer från serien, men med ett spännande tillägg. De är nämligen designade med jultillbehör!

Under luckorna gömmer sig till exempel hundar med mysiga snögubbar eller slädar. Det är helt enkelt 24 dagar av rent nöje, som sedan resulterar i timmar av stoj och lek!

Med Paw Patrols 24-dagars kalender kan du räkna ner till julen, tillsammans med dina barn på ett roligare sätt. Populariteten för denna serie hos barn är enorm och att införskaffa en kalender med detta tema, kommer inte att lämna något barn besviken.

Då vissa av delarna är ganska små, rekommenderar vi denna kalender som ett passande inköp för barn som fyllt tre år eller mer.

2. Lindt Lindor Snowman – För barn med god smak!

Chokladkalendrar är en standard att ge bort till barn under december månad. Varför inte detta året ge dem en mer välsmakande adventskalender med Lindt Lindor Snowman.

Under 24 dagar kan ditt barn öppna en lucka, som gömmer en härlig pralin i en blandning av olika smaker. Chokladen består av minst 30% kakao och ger ett spännande inslag varje morgon.

Lindt är ett premiumvarumärke när det kommer till choklad och är betydligt roliga att ge bort. Den kostar lite mer än klassiska chokladkalendrar, men kommer att vara mycket uppskattad av ditt barn att öppna. Då framförallt om ditt barn är något äldre och föredrar en bättre och fylligare choklad, med en god karaktär.

3. Harry Potter Lego Adventskalender – Gör december magisk!

Räkna ner till julen med denna Harry Potter Lego adventskalender. Under 24 dagar får ditt barn trolla fram välkända och mindre framstående karaktärer och tillbehör från Harry Potters magiska värld. En perfekt kalender som passar alla barn som älskar Lego och framförallt Harry Potter.

Då kalendern innehåller mycket små delar, rekommenderas den för barn från 7 år och uppåt. Med inkluderade julrelaterade tillbehör och karaktärer kan ditt barn skapa magiska juläventyr. Ett bra komplement om ditt barn även redan har Harry Potter Slottet i Lego, eller andra legoset från serien.

En mycket välkonstruerad och rolig adventskalender för barn, eller vuxna som älskar Lego.

Vem behöver en adventskalender?

En adventskalender är en rolig investering som gör att du och dina barn kan räkna ner till julen på ett mer underhållande sätt. Populariteten för adventskalendrar är stor och utbudet för barn blir allt större varje år. Du kan självklart hålla dig till en klassisk chokladkalender, men det finns idag även leksakskalendrar eller andra utvecklade val.

Så vilken adventskalender ska du då inhandla? Ja, detta beror på barnets ålder och intressen. Kanske du detta år ska köpa en riktigt god chokladkalender eller en leksakskalender som även ger er många härliga timmars lek tillsammans.

3 vanliga frågor om adventskalendrar:

Vad finns det för olika typer av adventskalendrar?

Det är framförallt två olika typer av adventskalendrar för barn som är vanliga för föräldrar att inhandla till sina barn. Dessa är antingen klassiska chokladkalendrar, eller en adventskalender där ditt barn får en liten leksak eller ny karaktär att leka med varje morgon istället.

Leksakskalendrar finns idag i mängder av olika teman och utbudet växer ständigt för varje år. Köp en kalender som passar ditt barns personlighet och intressen.

Hur mycket ska en adventskalender kosta?

En adventskalender behöver inte kosta mycket. Allt från en enkel chokladkalender för tio kronor upp till ett par hundra kronor. Beroende på hur din budget ser ut, samt hur många barn du har, ska du basera ditt val på detta.

Du kan även se adventskalendern som en tidig julklapp och lägga till en liten summa för en köpa en bättre och mer innehållskalender som gör hela december månad till en enda lång julafton.

Vart kan man köpa en adventskalender?

Adventskalendrar till dina barn går idag att köpa i samtliga leksaksbutiker eller online. Du kan även hitta en rolig adventskalender i mataffärer om du har ont om tid.

Hur har vi kommit fram till vår topplista?

För att ta fram vår topplista har vi framförallt kikat på föregående års försäljning av adventskalendrar för barn och jämfört detta med årets utbud. Det var viktigt för oss att inkludera prisvänliga val, för att topplistan ska vara anpassad för även dig med en större familj. Att köpa många kalendrar behöver inte bli en alltför dyr historia.

Genom att jämföra olika hemsidor och artiklar om just ämnen adventskalendrar har vi kunnat göra ett anpassat och inkluderande val. Oavsett om du letar efter en chokladkalender eller leksakkalender, kan du hitta din nya favorit på vår topplista.

Räkna ner till julen med en mysig och personlig adventskalender. Förgyll varje morgon med en liten gåva och plötsligt känns julen inte längre så långt borta!

Tack för att du läst och att du hittar den bästa adventskalendern för dig och ditt barn!

Läs mer:
Adventskalendrar hos Babyland

Recent Posts